Kapı evinizde dekorasyon sırasında en fazla düşünülmesi gereken unsurdur. Çünkü evinin boyası veya halısı kolay bir şekilde değiştirilebilirken mutfak dolabı, banyo dolabı ve oda kapıları kolay şekilde değiştirilemez.

Ev dekorasyonuna tam uyum sağlayan kapıların kullanılması gerekir. Bunu sağlayabilmek için TORUN KAPI her ölçüde, renkte ve modelde cnc destekli oda kapılarını sizler için üretiyor.

İç kapı modeli seçiminden önce nasıl bir kapı seçileceğine karar verilmeli. Kullanılacak kapıların ne kadarının camlı olacağı, kapı renkleri, sürgülü iç kapı kullanılıp kullanılmayacağı karar verilmesi gereken hususlardan bazılarıdır. Bunun yanında kapı malzemesi konusunda da karar verilmesi gerekir. Ucuz iç kapı seçimi yapılmalı mı? Yapılırsa ne gibi sonuçlar doğurabilir? Bu konuların dikkatle değerlendirilmesi gerekir. Önceden bahsettiğimiz gibi mutfak dolabı, banyo dolabı ve oda kapıları kolay değişmeyecek dekorasyon ürünleri olduğundan kaliteli kapılar tercih edilmelidir. Çünkü bu ürünlerin her değişimi evin tamamen tadilata sokulması anlamına gelir. Petek dolgu malzemelerin kağıt dolguların kullanıldığı kolay çizilebilen Amerikan kapı modelleri yerine pvc kaplamalı kolay çizilmeyen iç oda kapıları ev kapıları olarak tercih edilmesi gerekir.

Pvc iç oda kapıları tercih edildiğinde sizlerin evinde çok uzun yıllar evinizin dekorasyonuna en güzel şekilde katkıda bulunacaktır. Sizlere düşen iç kapıların değişimi sırasında kapı yerleri değişip değişmeyeceği kapı genişliklerinde bir farklılık yapılacaksa bu aşamada belirlenmesi gereklidir. Camlı oda kapı fiyatları diğer camsız iç kapılardan daha yüksek olmasına rağmen ev kapısı olarak daha fazla tercih edilmekte. Bunun nedeni evi daha aydınlık kılacağı için geni oda görünümü sağlayacak. Eviniz her zaman yeterli güneş ışığını alacaktır.

TORUN KAPI firması olarak özel üretim her ölçüye göre ürettiğimiz pvc ev kapı modelleriyle sizlere uzun ömürlü kolay çizilmeyen 45 farklı modelde 32 farklı renkte oda kapısı modellerini beğeninize sunuyoruz. Uzun yıllar kullanacağınız bu kapı modellerine en ucuz fiyatlarla ulaşabilmeniz için satış noktalarımızı ziyaret edebilir veya telefonla her konuda bilgi alarak ücretsiz keşif için bizi davet edebilirsiniz.