Karadeniz’in sonu, Marmara’nın ise başlangıç noktasında bulunan Karasu, konum itibariyle de oldukça kavşak bir noktada. İstanbul’a yapımı tamamlanacak üçüncü havalimanı ve geçtiğimiz günlerde açılan Yavuz Sultan Selim köprüsüyle daha da ön plana çıkan Karasu, il olma tartışmalarının da yaşandığı bir nokta. Bugün gayrimenkul alacaklar için önemli fırsatlar sunan Karasu da yazlık almak isteyenler için Mert İnşaat tarafından yapımı devam eden ve tamamlanan birçok proje bulunuyor.

Neden Karasu’da yazlık almalısınız?

Yaz tatilinizi kış bitmeden planlayan kişilerdenseniz, artık beş yıldızlı otellere para vermek yerine kendi yıldızlı yazlığınıza sahip olma vakti gelmiş demektir. Mert İnşaat tarafından günümüz mimari anlayışını yansıtan, ultra lüks ve rahat Karasu yazlık evleri, siz ve aileniz için mükemmel bir yaz sezonunu ergonomik şartlar içerisinde yaşayabileceğiniz şekilde inşa edildi.

Karasu’ya gidiyoruz…

Karasu, konum itibariyle turistlerin oldukça rağbet ettiği, tarihi ve doğasıyla eşsiz bir beldeyi ifade ediyor. İstanbul’dan sadece 2 saat uzaklıkta bulunan belde, temiz havasıyla şehrin gürültüsünden ve stresinden kaçmak isteyenler için ulaşılabilecek en rahat konumda yer alıyor. Karasu sahili, en temiz sahiller arasındadır. Yaz mevsiminin olmazsa olmazı yeşil, güneş ve denizin iç içe geçtiği Karasu’da yazlık fırsatını Mert İnşaat firması avantajlı fiyat ve ödeme koşullarından faydalanarak hemen yakalayın!

İyi de neden Mert İnşaat?

Mertçe bir itirafta bulunalım. Her inşaat firmasından yazlık alınmaz… Mert İnşaat firması, inşaat ve gayrimenkul sektöründe asırlık tecrübeye sahip bir şirkettir. Firma bugün itibariyle Karasu bölgesinde birçok projeyi tamamlamış, birçoklarının da yapımına devam etmektedir. Tamamlanan projeleri sahiplerine ulaştıran Mert İnşaat, doğasıyla harikaları sunan ve yaşam kalitesini yükselten belde de birçok ailenin ev sahibi olmasını sağlamıştır.

Karasu'da yazlık villa standartları açısından hem peyzaj hem de iç mimari alanda yüksek kaliteye ve estetiğe önem veren en iyi firmadır. En son mimari teknik ve çalışmaları takip ederek her projesinde uygulayan firma, böylelikle daha yaşanılabilir mekanlar inşa etmeye yönelik başarılı yapılar ortaya çıkartmaktadır. Deneyim, kalite, estetik kaygı ve insana verilen önemle Mert İnşaat tarafından yükselen bir yazlığa sahip olmak için firma sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Karasu’da yazlık ev fırsatları sayesinde, tarihi mirası, doğası ve sahilleriyle eşsiz bir tatil beldesinde yaşama şansına sahip olun!

Bilgi için: 0264 718 8890

Karasu’daki satılık yazlıklarla ilgili bilgilere aşağıdaki web sayfasından ulaşabilirsiniz.