Saçların beslenmesine ve güçlenmesine yardımcı olan mavi su saç losyonu, beslenen saç kökleri sayesinde yeni saç oluşumuna destek olan bir saç bakım üründür.

Mavi Su Saç Losyonu Nedir?

Fön suyu olarak da bilinen mavi su, saçın yıpranmasını önlemek amacıyla kullanılan bir saç bakım ürünü olarak bilinmektedir. Saç köklerinin beslenmesine destek olan bu ürün aynı zamanda saçların güçlenmesine, daha hızlı uzamasına ve yeni saçların oluşumuna yardımcı olmaktadır. Saç için gerekli olan nem miktarının karşılanmasını sağlamaya yardımcı olan mavi su saçın kurumasını engelleyerek parlak ve canlı gözükmesine yardımcı olmaktadır. Saçın dış katmanın adeta bir koruyucu katman oluşturan bu bakım suyu saçı dış etkenlere koruyarak zarar görmesini engellemeye destek olmaktadır.

Mavi Su Saç Spreyinin Faydaları Nelerdir?

Saçların sağlıklı ve gür olması hem kadınlar hem de erkekler için oldukça önemli bir detaydır. Saç dökülmesi günümüzde pek çok kişinin problemi haline gelmiştir. Özellikle erkekler bu konuda daha fazla sorun yaşamaktadır. Saç dökülmesinin nedeni farklılık gösterebilirken genel olarak saçta meydana gelen yıpranmalar sonucunda saç kökünün zarar görmesi ve zayıf düşmesi sonucunda dökülme oluşmaktadır. Mavi su saç köklerinin beslenmesine ve destek olarak dökülmelerin azalmasını ve ayrıca yeni saçların oluşmasını destekleyen bir bakım ürünüdür. İçerisinde E vitamini, protein ve UV ışınlarına karşı koruyucu filtreler bulunmaktadır. E vitamini saçın uzaması için gerekli olan bir mineraldir. Saç köklerinin beslenmesine destek olarak saçların doğal bir canlılık kazanmasına yardımcı olur. Protein saçların gürleşmesi ve uzaması için oldukça önemlidir. Saç köklerinin güçlenmesine destek veren protein aynı zamanda yeni saç oluşumuna da katkı sağlamaktadır. UV filtreleri ise saçın dış etkenlerden korunmasına yardımcı olmaktadır. Saça şekil veren för, maşa ve düzleştirici gibi uygulamaların ve aynı zamanda toz kir gibi çevresel etkenlerin saç yapısına zarar vermesini önlemektedir.

Mavi Suyun Zararları Nelerdir?

Saçın daha kolay taranmasını ve saç dökülmesinin azalmasını sağlayan mavi suyun bilinen ve gözlemlenen herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Saç köklerinin beslenmesine ve saç tellerinin güçlenmesine yardımcı olan bu bakım suyunun aşırı kullanılmaması gerekmektedir. Fazla kullanılması birtakım yan etkilerin oluşmasına neden olabilmektedir. Etkili ve yeterli kullanımı saçların gürleşmesi ve sağlıklı bir şekilde uzaması için yeterli olmaktadır.

Mavi Su Kullanımı Nasıldır? Kullananlar ve Kullanıcı Yorumları

Saçların daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı olan mavi su kullanımı oldukça basittir. Duştan çıktıktan sonra nemli saçlarınıza bu bakım suyunu uygulayabilirsiniz. Ürünü kullanırken duş sırasında şampuan haricinde herhangi bir ürün kullanmanıza gerek yoktur. Saçın nemini korumasını ve canlanmasını sağlayan fön suyu aynı zamanda saçların kolay taranmasını da sağlamaktadır. Saç köklerinin beslenmesine yardımcı olan vitamin içerikli mavi su kullananlar etkilerinden oldukça memnun kaldıklarını dile getirmektedirler. Etkili ve düzenli kullanım sonucunda kısa süre içerisinde faydası görülebilmektedir.