Çalışmaları bundan 21 yıl önce başlamış ve üstün başarıları sayesinde büyük bir ilerleme ile tüm tüketicileri tarafından sevilerek tercih edilmiştir. Firmanın temel amacı her zaman her şeyden önce tüketicilerine güven vermesidir. Bu sebeple de Kombi arızalarında genelde akıllara kombitamircisi.com.tr sitesi ile bilinip en iyi Kombi Servisi olarak isimlendirilmiştir. Firmamız sadece başarılı olabilmek değil kombi sorunları ile zor anlar yaşayan kullanıcılara her açıda yardımcı olabilmek amacı içerisindedir. Sunulan hizmetler Baymak Servisi, Buderus Kombi Servisi, Ferroli Teknik Servis adı altında devam etmektedir. İşte bu nedenle de firma hizmet sunma konusunda her daim üzerine düşen görevleri yerine getirmekte sizlerin memnuniyeti için de her zaman ne gerekirse yapmaya çalışmaktadır.

Kombitamircisi.com.tr Farkı İle Sunulan Kampanyalar

Firmamız öncelikle tüketicilerini düşünerek kombi bakımı konusunda kampanyalar çıkarmıştır. Bu kampanyalar gereği öncelikle bakımı ücretsiz hale getirmektedir. Örneğin sunacağımız ilk kampanya: gaz alarm detektörü alana 100 TL değerinde olan kombi bakımı ücretsiz! İkinci kampanya: petek temizliği yaptırana yine 100 TL değerindeki kombi bakımı ücretsiz! Üçüncü kampanya: toplu şekilde kombi bakım uygulaması yapıldığında kombi bakımına %40 a varan indirimler! Dördüncü kampanya: hızlı servis imkânı! Yani hastası, yaşlısı ya da bebeği olan tüketicilerimize sunulan mesai saatleri içerisinde 6 saat içinde kombi sorununa müdahale kampanyası! Beşinci ve son kampanya ise: servis ücreti almıyoruz! Kampanyasıdır. Bu kampanya gereği de kullanıcılarımız eğer bizlerden servis talebinde bulundu ise 3 sene içerisinde yine kombi sorunu yaşandığında servis bedeli alınmadan ücretsiz arıca tespiti yapıyoruz.

Sizler de kombi tamircisi ailesine katılmak ve bu anlamda yardımlar almak istiyorsanız hemen firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Bizler firma olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirebilmek amacı ile sizlere üstün kalitede olan hizmetlerimizi alanında uzman olan tekniker ve teknisyenlerimizle sunmaktayız. Sizler de eğer hizmette kusursuzluktan yana iseniz tercihleriniz kombi tamircisinden yana olabilir. Bize ulaşmak için www.kombitamircisi.com.tr veya 444 1 837 numaralı telefon numarasından günün 24 saati ulaşa bilirsiniz.