Büyük nüfus gücü, ekonomik potansiyeli ve kültürel yapısı yönünden Türkiye’nin en önemli merkezlerinden birisi olan Kahramanmaraş’a dair haberlerin, özel yerel dosyaların, ekonomi ve diğer konulardaki gelişmelerin derlendiği ve yer bulduğu bir platform söz konusu değildi. Kahramanmaraş yerel gelişmeleri için, ulusal haber sitelerini takip ediyorduk ve şehir haberleri içinde aradığımız bu gelişmeler çok az yer buluyordu. Şimdi ise, tüm Maraşlıların hizmetinde yeni bir haber platformu var! Günün her anı, 7 24 en son maraş haberlerinin bulunduğu marasgundem.com ile şehre dair, Kahramanmaraş gündemine dair her şey tek bir adreste yer alıyor. 

Maraş haberlerini hem bilgisayarınızdan, hem telefonunuzdan takip edin

Kahramanmaraş’la ilgili en son ekonomi, gündem, spor, yerel ve özel haberleri derleyen bir platform olan Marasgundem, yalnızca bilgisayar ya da tabletten girebileceğiniz bir haber sitesi sunmuyor, aynı zamanda iPhone ve Samsung gibi telefonlardan da anında haber sitesine giriş yapma şansınız var. Oturduğunuz yerden en son Kahramanmaraş haberlerini takip edebilirsiniz. Uzman editörler ve Maraşlı muhabirler aracılığı ile Maraş haberleri, en son Maraş gelişmeleri ile ilgili her ne varsa ilk sizin haberiniz olacak!

Hem yerel hem ulusal haberler

Sitede en önemli nokta, bir Maraşlının merak edebileceği tüm haberlere ve gelişmelere yer vermesi. Örneğin Kahramanmaraş belediye personel alımları ya da diğer iş ilanı, ekonomi, yeni fabrika ve üretim tesisleri, Maraş yerel spor haberleri, şehir hayatına dair ya da gündelik yaşama dair gelişmeler bu sitede yer buluyor. Bir haber sitesinden aradığınız her şeyi sunan bu mecrada, Kahramanmaraşlılar için gündem, politika, yerel, ekonomi, dünya ve teknoloji haberleri başta olmak üzere ilginizi çekebilecek tüm içerikler sunuluyor. En önemli ve en güncel kahraman maraş haberleri ile yerel gündemi, siyasi ve genel gündem ile Türkiye’yi takip edin… Aynı zamanda dünyadan en son gelişmelerle Avrupa’da, ABD’de, Ortadoğu’da neler olup bitiyor, ilk sizin haberiniz olsun!

Maraşlı habersiz kalmasın diye Maraş’a özel haber sitesi yayında!

Yerel haberleri en doğru kaynaktan öğrenmek ve genel gündem, ekonomi, Maraş piyasası, yerelden en önemli haberler sizi bu sitede bekliyor. Hergün onlarca, yüzlerce gelişme içinden ilginizi çekenleri takip edin, dilerseniz haberlere anında yorum yapın ve diğer okurlarla gelişmeleri tartışın… Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlarda da okuduğunuz haberleri paylaşabilir, hem yerel hem de ulusal gelişmeleri ilk siz öğrenebilirsiniz. Kahramanmaraş haber sitesi olarak geçen Marasgundem’i hemen inceleyin, aradığınız alanlardaki en son haberleri, basın bültenlerini diğer sitelerden değil, doğrudan Kahramanmaraşlı gazetecilerden, Maraş’tan öğrenin!