Bunun yanında günlük ihtiyaçlar veya uzun yola çıkacakların araç gereksinimleri de rent a car firmalarının varlığını gerekli kılar. Peki, bu firmalar ne tür hizmetler vermektedir? Aslında bakıldığında bu konuda geniş bir yelpaze ile karşılaşıyoruz. Bunlardan ilki uzun süreli veya kısa süreli araç kiralama hizmetidir. Şehir içinde veya şehir dışında gidilecek mesafeler için istenilen sınıfta ve modelde araba veya büyük binek araç kiralanabilmektedir. Yine istenirse şoför seçeneği de sunulmakta olup bu sayede kişiler deneyimli ve profesyonel şoförler ile istedikleri noktalara güvenle ve kaliteli bir şekilde ulaşabilmektedir.

İstanbul rent a car konusunda tecrübeli personeli 400’e yaklaşan araç filosu ile üstün kalitede hizmet veren Metropol Rent A Car firması, günlük, uzun vadeli araçların yanı sıra arazide kullanılmaya uygun SUV tipi araçlarla da müşterilerine en iyisini sunmayı hedefliyor. Uzun yılların verdiği tecrübe, araç kiralama konusunda gösterdiğimiz başarı ile çıtamızı her geçen gün bir üst noktaya yükselterek müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini ön plana alınan bir hizmet politikası yürütülmekte. Peki, firma size ne gibi hizmetlerde bulunuyor? Günlük olarak hatta saatlik araç kiralayabildiğiniz gibi dilerseniz misafirlerinizi havalimanından alarak istediğiniz noktaya ulaştırılmaktadır. Bunun yanında kalabalık gruplar için toplu taşımacılık faaliyeti gösteren minibüs ve otobüs tarzı araçları da kiralayabilmektesiniz.

İş amacıyla araba satın almak istemiyor, aracın kasko ve vergi gibi masrafları ile uğraşmayı arzu etmiyorsanız size çok daha uygun fiyata gelecek uzun vadeli araç kiralama alternatifinden de yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda filo kiralama konusunda da son model, her türlü belgesi firma tarafından sağlanmış, güvenli ve konforlu araçların avantajından yararlanabilirsiniz. Düğünlerde özel gelin arabasının yanı sıra, gezi turları için otobüs kiralama konusunda da yararlanabileceğiniz firmanızda isteseniz şoför seçeneği de sunulmaktadır. Yaptığımız işlerle ilgili sormak istediğiniz sorulara cevabı, aynı zamanda araç modellerini ve hizmetler hakkındaki teferruatı www.metropolrentacar.com sitesine girerek bulabilirsiniz. Böylece araç ihtiyacınızı en kaliteli ve güvenilir bir firmanın sunduğu maksimum olanaklarla karşılayabilirsiniz.