Günümüzde iyi ve kaliteli nakliyat hizmeti almak isteyen insanlar Göztepe nakliye hizmetimizi tercih ederek bu konuda sorunsuz bir hizmet alır ve memnun kalırlar. Nakliyat alanı önem verilmesi ve özen gösterilmesi gereken bir hizmet dalıdır. Çünkü insanların yıllarca uğraşıp didinip belirli zorluklarla satın alıp, belki de halen borcunu ödediği eşyalarının, bir yerden bir yere nakliyesi sırasında başına herhangi bir sorun gelmesi çok üzücü bir durumdur. Özellikle Türkiye’nin Doğu illerinde ve ilçelerinde nakliye sorunları, Türkiye’nin diğer bölgelerine göre daha fazladır. Bunun nedeni ise doğu illerinde kış mevsiminin daha fazla hissedilmesidir. Kış mevsiminde nakliyat ise yalnızca bizim işimizdir. Her mevsime uygun araç ve ekipmanla hazır bir şekilde hizmete açığızdır. Yokuşlu ve buzlu yollarda işinin ehli şoförlerimiz ve tam teşkilatlı araçlarımızla Şırnak ilçesinde nakliyat hizmeti vermekteyiz. Ayrıcalıklı ve en iyi hizmeti vermek için yeniliklere ve öğrenmeye hazır çalışanlarımızla eksiksiz ve tam anlamıyla bir nakliyat hizmeti vermekteyiz.

İstediğiniz her an bir telefon kadar uzaklıkta sizleri beklemekteyiz. Nakliyat sorunlarına getirdiğimiz ekonomik çözümler sayesinde bizi aradığınıza ve bizi seçtiğinize hiçbir zaman pişman olmayacaksınız. Ümraniye nakliye firmamızın bünyesinde çalışanların her biri belli bir iş disiplini almış kişilerdir. İşinizi asla yarım bırakıp, hatalı ve eksik nakliyat hizmetinden kaçınan ekibimiz, müşteri memnuniyetini ön planda tutar. Firmamızın geneli müşterilerine önem verir ve onların her bir düşüncesini önemseyerek, söylediklerine saygı duyarlar. Nakliyat sürecimiz ise şu şekilde ilerlemektedir. Öncelikle bizimle iletişime geçmeniz gerekir. Daha sonra sizinle görüşmek için telefonu cevaplayan müşteri temsilcilerimizin sorduğu ayrıntılı soruları eksiksiz bir şekilde tamamlamanız gerekir.

Soru cevap yöntemiyle sizlerden alınan cevaplar dâhilinde bir liste oluşturulur. O listeye ve eşyalarınızın, boyutuna, adedine, ağırlığına uygun özel ambalajlarımızı eksiksiz bir şekilde tamamlayıp, nakliye ekibimiz ile yola çıkarız. Söz verdiğimiz saatte söz verdiğimiz gibi kapınızda olur anında hizmete başlarız. Öncelikle kırılacak olanlardan başlayıp özenle paketler ve sarıp sarmaladığımız eşyalarınızı bitirir, daha sonra büyük parçalara geçeriz. Paketleme işlemi tamamen bittikten sonra detaylı bir şekilde yükleme aşamasını da tamamlar, yola çıkamaya hazır oluruz. Yasir Nakliye firmamız yalnızca ev taşıması alanında hizmet vermemektedir. Aklınıza gelen her türlü eşyalarda nakliyat hizmeti vermekteyiz. İster şehirler arası, öğrenci eşyası, parça eşya, çeyiz eşyası ve özellikle ofis eşyaları için özel taşıma yöntemlerimiz ve ayrıcalıklı nakliye hizmetimiz vardır.

Detaylı bilgi için; http://www.yasirnakliyat.com/