Birçok insan, duyma duyumu ile ilgili şikayet ve problemler yaşamaktadır. Yine birçok kişi bu sağlık sorunlarının çözülemeyeceğini düşünmektedir. Gelişen teknolojinin tıbbi müdahalelere uygulanması bu sorunlara karşı insanların akıllarında yer edinmiş umutsuz düşünceleri yıkmak hiç şüphesiz mümkün. Duyma duyumu ile ilgili rahatsızlık çeken ve sorun yaşayanların nasıl mı diye merak içinde cevap beklediklerini şimdiden görüyoruz.

Kulak Çınlamasına Son Veriyoruz

Kulak çınlaması yaşayan kişiler için bu durum zaman büyük kabuslar yaşamaktadır. Genel olarak kulak çınlaması yüksek ses frekanslarına, ani ses dalgalarına uzun süreli maruz kalan kişilerde iç kulaktan gelen tiz bir sesin süreklilik kazanması olarak tanımlanmaktadır. Tedavisi yapılmadığında dinleme kaybınızda tedavisi güç sorunlar meydana getirerek sağır olmanıza dahi neden olabilecektir. Firmamız bu sorunu yaşayan kişilere yönelik olarak son teknoloji ile üretilmiş, kalite standartlarına uygun, lisanslı tıbbi cihazları kolaylıkla temin etmenizi sağlamaktadır. Firmamıza bu şikayetler gelen birçok kişi şuan bu şikayetlerinin tamamen ortadan kalktıklarını söylemektedir.

İşitme Cihazlarımızdan Memnun Kalacaksınız

İnsan kulağının işitme alt seviyesi yaklaşık olarak 80db olarak, işitme üst seviyesi 120 db olarak kabul edilmektedir. Bu ses aralığı dışında kalan şiddetli sesler insanın duyu kaybında sorun yaşamasına neden olacaktır. Duyma kaybı kalıcı hale gelmiş olan hastaların dışarıdan gelen her türlü ses şiddetinin duyma alt ve üst eşiği arasında olmasını işitme cihazları sağlayarak bu sorunu en az seviye indirmeyi hedefler. Kronikleşen duyma kaybınıza çözüm olarak firmamız ürünleri ile bu sorunu ortadan kaldırıyoruz.

Duyum Eşiği Testini Zaman Kaybetmeden Yapıyoruz

Duyum ile ilgili sorun yaşıyor ancak bunun duyma ile herhangi bir sorun teşkil edip etmediğinden emin değilseniz hiç zaman kaybetmeden firmamızdan işitme testi talebinde bulunun. Firmamız duyma ile ilgili her türlü işitme testinizi hızlıca yaparak duyma ile ilgili bir sorunun olup olmadığını anında açığa çıkarır ve tedavinize büyük desteği sağlayan işitme cihazlarını sizlere sunar. Böylelikle duyma konusundaki sorununuzu doğruca çözmüş olursunuz. İnsanın gündelik yaşamda ihtiyaç duyduğu en önemli eylemlerden birinin duyma olduğu unutmamak gerekir.