Farklı tatil alternatiflerinin olduğu ülkemizde birçok tatil beldesinde tatilinizi harika bir şekilde geçirebilirsiniz. Bu bakımdan size sıra dışı bir tatil alternatifi olarak bu yazımızda Bozcaada tatil seçeneğinden bahsetmek istiyoruz. Pek bilinmeyen bu özel adamız romantik âşıkların ve ailelerin tatil yapabilecekleri harika yerlerden biridir. Daha önce gidenlerden iseniz zaten tekrar gitmek istediğinizi biliyoruz. Ancak hiç görmediyseniz çok şey kaçırdığınızı da sözlerimize eklemek isteriz. Bu farklı tatil seçeneği sayesinde bu güne kadar hiç yaşamadığınız duyguları yaşayacaksınız. Küçük Rum evleri, harika mezeleri, taze balıkları ve inanılmaz lezzetli şarapları ile Bozcaada size harika bir tatil olanağı sunmaktadır.

Bozcaada'ya Ulaşım

Bozcaada'ya ulaşım Çanakkale'den feribot seferleri ile sağlanıyor. Özellikle yaz aylarında daha sık olan bu feribot seferlerinden her zaman yararlanabilir ve kısa sürede Bozcaada'ya ulaşabilirsiniz. Hiç ada tatili yapmamışsanız kesinlikle sizi bu mistik ve güzel tatil yerimize gitmeniz konusunda uyarırız. Sakin, huzurlu ve nezih bir yer olan Bozcaada otel özellikle kendi topraklarında yetişen üzümlerden elde edilen şarapları ile oldukça meşhur bir yerdir. Hayatınızda içeceğiniz en güzel şarap ve yiyeceğiniz en taze balığı bu adada bulacağınıza emin olun. Konaklama açısında da sıkıntı bulunmayan adada Bozcaada otel seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. Aileniz ve sevdikleriniz ile gezebileceğiniz birçok tarihi ve turistik yeri olan adada uygun fiyatlara harika bir tatil geçirebilirsiniz.

Bozcaada'da Konaklama

Gidenlerin mutlaka tekrar gitmek istediği, harika doğası ve denizi ile âşık olacağınız bu adada gün batımı keyfini yaşarken dünyanın cennetinde olduğunuzu hissedeceksiniz. Bozcaada konaklama olanakları bakımında da sizi hiç üzmeyecek bir yer. Adada birçok otelin yanı sıra Ergin pansiyon gibi kendi halinde küçük ve harika aile pansiyonları da yer alıyor. Bu pansiyonlar sayesinde evinizin rahatlığı ve konforunu hissederek inanılmaz ve doyumsuz vakit geçireceksiniz. Sabah köy kahvaltısı en doğal ürünler ile önünüze gelirken, akşam Rum mezelerinin de yer aldığı inanılmaz bir ziyafete oturabilirsiniz. Gittiğinizde ve dönerken Bozcaada'nın sizin için ne kadar doğru bir seçim olduğunu anlayacaksınız. Alsa gelmek istemeyeceğiniz inanılmaz bir yerdir. Masallar diyarına yolculuk için sizlerde bu harika yere gitmelisiniz.