Yeni evlenecek çiftler düğün hazırlıkları yaparken evliliğin olmazsa olmazı balayı tatilini nerede yapacakları konusunda karasız kalırlar. Düğün kalabalık ve telaşlı zamanlarında sonra çiftlerin baş başa kalacakları ve iyi bir şekilde dinlenecekleri muhteşem balayı villaları ile tüm yorgunluğu üzerlerinden atabilirler.

Son yıllarda oldukça popüler olan kiralık balayı villaları ile kendinizi evinizde hissedecek ve keyifli bir tatil geçireceksiniz. Yan yana olan otel odalarında ve ortak havuzlardan hoşlanmayanlar için dizayn edilen bu villalarda kendinize ait bir yazlık gibi keyifli tatilin tadını çıkarabilirsiniz.

Tercihinize göre doğa ya da deniz manzaralı kiralık balayı villaları ile tatilinizin her ayrıntısı sizin yerinize düşünülmüş durumda. Tatile gelirken sadece bavulunuzu toplamanız yeterli. Villalarda sizin ihtiyacınız olacak her şey düşünülmüş.

Muhafazakâr çiftlerimiz için de düşünülen özel balayı villaları portföyümüzde yer almaktadır. Yüksek duvar veya perdeleme sistemi ile sadece kendinize ait bir alan yaratabiliyor keyifli bir tatilin tadını çıkarabiliyorsunuz.

Balayı Villaları için Kiralama Seçenekleri

Balayı villaları için kiralama seçeneklerine ve daha fazlasına web sitemizden göz atabilir erken rezervasyonun avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Şehrin kalabalığından, gürültüsünden ve boğucu havasından uzak masal gibi bir balayı tatili geçirmek isteyenler için avantajlı ve her isteğe cevap verebilecek balayı villaları farklı bölgelerde sizleri bekliyor. Kiralık balayı villaları bulunan bölgeler;

  • Kalkan
  • Üzümlü
  • İslamlar
  • Sarıbelen
  • Patara

Sizlerde istediğiniz bölgeden bir balayı villası seçebilir aradığınız özelliklerde konaklaması olan villayı Villa Durağı sitemizden hemen kiralayabilirsiniz. Eşiniz ile geçireceğiniz muhteşem bir balayı tatili için bizlerle iletişime geçin ve erken rezervasyon ile tatilinizin keyfini sürün.