Doğada bulunan ilk hali elmas olan pırlanta elmasın mücevher olarak kesim yapılması ile bu adı alır. Pırlanta aşkın simgesi olarak sunulan muhteşem güzellikte taşlardır. Bu taşlar kimi zaman yüzükte kimi zaman ise kolye, küpe ve bilekliklerde karşımıza çıkıyor.

Pırlantanın doğal hali olan elmas için birçok hikâyeler efsaneler anlatılıp bunlar pırlanta üzerinde de devam etmiştir. Bu güzelle güzelli aşkın sembolü taşlar oldukça nadir bulunan mücevherler olduğundan sevgiliye sunulacak en değerli hediyedir.

Doğanın En Değerli ve Aşk Kokan Taşı

Doğanın mucizelerinden biri olan bu taşlar hiçbir araç ile kesilmediğinden insanlar üzerinde büyülü bir etki yaratmıştır. Antik çağında yunanlılar tanrının gözyaşları olarak nitelendirdiği bu taşlar bazıları için ise kötülüklerden koruyan bir tılsımdı. Hastalıkları, nazarı ve tüm kötülükleri uzak tutan bu değerli taş çoğu zaman savaş meydanlarına gidenlerinde koruyuculuğunu üstlenmiş eşsiz bir mucizedir. Pırlantanın binlerce insana ilham veren ve efsaneler yaratan gizemliliği günümüzde pırıltısına da yansıyor.

Aşkında kötülüklerden arınan muhteşem güzelliğe sahip olması ve sonsuz olması için sevgililer özellikle yeni evlenenler için seçilebilecek en değerli hediyedir.

Roberto Bene sizler için hazırladığı pırlanta koleksiyonunda kolyeden, tektaşa, sıra taştan, beş taşa kadar birçok seçeneği bulabileceğiniz tek adrestir. Uygun fiyatları görmek ve indirim olanaklarından yararlanıp en değerlinize bu muhteşem taşı hediye etmek için yapmanız gereken http://www.robertopirlanta.com adresini tıklayarak dilediğinizi seçmenizdir.