Bu doğrultuda muhafazakar otel hizmetleri için sizlere alternatifler konusunda yardımcı olmaya çalışacağız. Artık dini kurallara uygun hizmet veren çok sayıda otel bulmak ve bu otellerde gönül rahatlığıyla konforlu bir tatil yapabilmek mümkün. Ama alternatiflerin fazlalığı her zaman tercih yapmakta sizleri zor duruma düşürebiliyor. Çünkü en iyisini ararken o otel mi, bu otel mi olsun derken ciddi bir zaman ayırmanız gerekiyor. Hem zamandan tasarruf etmek hem de oteller içerisinde en kendinize uygun oteli bulmak için erken rezervasyon ve çeşitli indirimli kampanyalar ve kredi kartına dokuz taksit imkânlarını sunan http://www.islamioteldetatil.com sitesini sizlere öneriyoruz.

OTEL SEÇENEKLERİ

Birçok farklı anlayışa sahip ve farklı ölçeklerde hizmet veren otellerin hepsinin ortak yanı, dini konulara ve mahremiyet kurallarına göstermiş olduğu hassasiyettir. Mütevazı küçük otellerden tutun en lüks otellere kadar öncelikli amaç,  dini vecibelerinizi etkin şekilde yerine getirerek en güzel tatili yapabilmeniz diyebiliriz. Otellerin donanımlarına göre verdiği hizmetler farklılık gösterse de islami otel anlayışına sahip tüm tesislerde kadın ve erkeklerin faydalanması için ayrı plaj ya da havuzlar mevcuttur. Ayrıca bütün otellerde yemek ve içecek konusunda helal gıda konusunu da titiz bir şekilde yerine getiriliyor. Alkollü içeceklerin kesinlikle bulunmadığı otellerde kahvaltı ve diğer öğün yemeklerinde helal gıdalar tercih ediliyor.

FİYAT SEÇENEKLERİ

Çeşitli formlarda hizmet veren alternatif tatil seçenekleri tesis özelliklerine göre farklı fiyat uygulamaları mevcuttur. Öncelikle belirtmek isteriz ki, daha kaliteli bir tatili daha uygun fiyatlarla almak istiyorsanız, mutlaka erken rezervasyon ve indirimli kampanya avantajlarınız takip etmelisiniz. Vermiş olduğumuz internet sitesi üzerinden bu işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirerek uygun fiyatlı avantajlardan faydalanabilirsiniz. Böylece %30’a varan indirimlerden faydalanabilirsiniz. Otel tercihlerinizi yaparken fiyat konusunda dikkat etmeniz gereken en önemli konu otelin vermiş olduğu fiyata nelerin dâhil olduğudur. Bu sayede örneğin Antalya İslami oteller için gittiğiniz otellerde karşınıza çıkacak sürpriz ödemelerin önüne geçecek ve tatsız durumlarla karşılaşmayacaksınız.