SÜRGÜN

Atv’de Cuma akşamları saat 20.00'da izleyicisiyle buluşan Hercai dizisi reytinglerdeki başarısı ile dikkat çekmeye devam ediyor.ATV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Hercai’de Reyyan karakterine hayat veren ve dizinin başrol oyuncusu Ebru Şahin, herkesin merak ettiği "Sürgün" şarkıyı seslendirerek sevenlerinin de diline pelesenk etti.

22 YIL SONRA ‘YOLCU’

90’lar popunun başarılı isimlerinden Ali Güven, kariyerinin en önemli parçalarından oluşan ‘Best Of’ albümü ile müzikseverlerle buluşuyor. ‘Yolcu, Bütün Kızlar Güzel, Yadigar, Boynumun Borcu’ gibi 10 klasik Ali Güven şarkısından oluşan albüm, yeni düzenlemeleri ile yeniden dinleyicilerin beğenisine sunuluyor.

AVRUPA’DA Kİ GURURUMUZ

Türk kadınının yurtdışındaki başarılı temsilcilerinden genç girişimci Melda Akın, yapay zeka ve optimizasyon alanındaki çalışmalarıyla iş hayatında gerçekleştirdiği başarılı projelerden sonra şimdi de heykelleriyle Türkiye’yi yurtdışında temsil ediyor. Heykelleri Türkiye ve ABD’nin ardından 18 Kasım’da Dubai Art Nights sanat etkinliğinde sergilenen Akın, bronz heykelleriyle bu sergiye katılan tek Türk oldu.

ÇAY OLMADAN OLMAZ

Fazilet hanımın ve kızları, Aşk ve günah, Not defteri, Fatih 2013, Araf zamanı, Yaprak dökümü, Saklambaç, gibi birçok dizi filmde başarılı oyunculuğuyla sevilen Türkan Kılıç, başrolünü oynadığı korku ve dram tarzındaki Kiki isimli sinema filmiyle beyaz perde de boy göstermeye hazırlanıyor. Sette çay elinden düşmeyen usta oyuncu Türkan Kılıç “Çaysız olmaz, senaryoma bakarken, sohbet sırasında mutlaka elimde çayım vardır, sadece sette iyi bir çay tiryakisiyim onun dışında içmem, her çalışma günümde 30 bardak çay içiyorumdur, bunun sebepleri var mı bilmiyorum ama bilen birine danışacağım” dedi. 

16 SAAT DANS ETTİ

Münür Yıldız’ın yeni single’ı “Sen de Bizdensin”, Alla Record etiketiyle çıktı. Başarılı sanatçı, şarkının klibi için tam 16 saat boyunca dans etti.“Hoppa Ninna”, “Parayla Saadet Olmaz”, “Sevmedim Say” ve “Neden” şarkılarıyla müzikseverlerin beğenisini toplayan Münür Yıldız, yeni single’ını tamamladı. Mansur Ark imzalı “Sen de Bizdensin” şarkısını yorumlayan Yıldız, müzik dünyasına hareket getirecek bir çalışmaya imza attı.

EVİNİ SETE ÇEVİRDİ

Kiki Lanet-i Cin isimli korku dram tarzındaki sinema filminin çekimleri, yönetmen ve senarist Mustafa Miraç Kaya’nın kavacık, çavuşbaşındaki  villasında devam ediyor.  Kaya, “Bir iş yapılırken hakkını vermek lazım evimi baştan aşağı yeniden dekore ettirdim filmin ruhuna uygun olsun diye pişman değilim, film bitince de 100.000 harcayıp eski haline getireceğim, 14 Şubat tarihinde vizyonda emeklerimizin semeresini göreceğiz” dedi.

NALAN ESTİ

Yeme-içme ve gece hayatı dünyasının son zamanlarda popüler mekanlarından Chin Chin, ünlü isimleri sahnesinde ağırlamaya devam ediyor. Ali Sayar’ın işletmeciliğini yaptığı Chin Chin, 90’ların sevilen sanatçılarından Of Aman Nalan olarak tanıdığımız Nalan’ı misafirleriyle buluşturdu.Sanatçı muhteşem performansıyla göz doldurdu.

SANATÇILAR MÜZ-SAN İLE GÜLECEK

Müz-san(Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu İstanbul İl Başkanlığına Akademi Müzik Prodüksiyon sahibi Rahmi Akkuş getirildi. Eresin Hotels Topkapı’da düzenlenen açılış töreninin sunuculuğunu Türk Sineması’nın hanımefendi oyuncusu Selma Güngör yaptı. Müz-san Genel Başkanı Ahmet Onurlu başta olmak üzere Sinema,müzik,siyaset,podyum ve iş dünyasından birçok davetlinin katıldığı gecede konuşan Rahmi Akkuş, Müz-san’ın tek hedefinin sanatçıların tüm sosyal haklarını savunmak,zor durumda olan sanatçılara en iyi şekilde sahip çıkmak olduğunu söyledi.

GÖKÇE’DEN YENİ ŞARKI!

Gökçe Kırgız, bu defa sözü ve müziği Murat Güneş’e ait slow bir şarki seslendirerek yürekleri acıtmayı hedefliyor. Aranjesi Erhan Bayrak tarafından yapılan tekli için çekilen kapak fotoğrafı ise ayrı bir anlam taşıyor. Kapak fotoğrafına özel bir anlam yükleyen Kırgız, aşkın kendisinin de tıpkı bu fotoğrafta olduğu gibi insana bazen siyah beyazı yaşattığını bazen de hayata kattığı renkleri olduğunu vurguladı. 

HELAL SANA SEVDA

Uzun yıllardır Almanya’da yaşayan  Sevda Haydari, okuduğu şiirleri ve söylediği  şarkılarıyla gurbetçilerin gönlünde taht kurdu. Güzel sanatçı  aynı zamanda Almanlara da  şiirlerimizi ve şarkılarımızı sevdirdi. Tek hedefinin tüm Avrupa’ya kültürümüz yaymak olduğunu belirten Haydari,’Avrupalılar şarkılarımıza,folklör ve şiirlerimize hayran kalıyor’diyor.

HEM COŞTU, HEM COŞTURDU

Geçtiğimiz günlerde Wyndham Grand Istanbul Kalamış Marina Hotel'de sahneye çıkan ünlü sanatçı Banu Karaca,muteşem sahne performansıyla göz doldurdu. Yaklaşık iki saat sahnede kalan güzel sanatçı,bir birinden güzel şarkılarıyla hem coştu,hem de coşturdu.

MURADINA ERDİ

İbrahim Bağış’tan yepyeni albüm “Yağmurun kızı” adlı ilk albümüyle müzik dünyasına merhaba diyen İbrahim Bağış’ın  keyfine diyecek yok. Kendine ait besteleri ve güçlü yorumuyla dikkat çeken genç sanatçı “Bir çocuk gibi havalara uçuyorum.. Sonunda muradıma erdim” diyerek mutluluğunu dile getiriyor.Sanatçı,albüm tanıtım gecesinin sunuculuğunu ise yine sanat dünyasının yakından tanıdığı başarılı sanatçı Aslı Kökçe üstlenecek.