Maça geçecek olursak, ilk 20 dakika boyunca iki takımda futbol adına pek bir şey sergileyemedi. Sonrasında Deniz Türüç'ün net kaçırdığı pozisyonla mücadelede tempo arttı. 32 dakikada Fenerbahçe' ni̇n kazandığı penaltıda  Caner kaleci Gökhan'ı geçemedi. Pozisyonun devamında Altay takımı adına harika kurtarış yaparak Boldrin'e geçit vermedi.

İkinci yarının başlaması ile Deniz ve Thiam ile net pozisyonları harcadık. Mücadelen ikinci yarısı ilk yarıya göre daha hızlı ve pozisyon zenginliği açısından seyir zevki fazlaydı. Rizespor'un direkten dönen topu sonrası resmen gol geliyorum dedi ve Skoda güzel kafa vuruşuyla Rizespor'un öne geçirdi.

Dakikalar 76 gösterdiğinde Caner & Gökhan iş birliğinde Fenerbahçe eşitliği sağladı. Golün ardından Fenerbahçe maça ağırlığını koyduğu dakikalarda Enner Valencia ile penaltı kazandı. Sosa penaltı vuruşu konusunda tekrar kalitesini konuşturdu..

Futbol bakımından beklentilerin uzağında Fenerbahçe vardı. Buna rağmen sezonun ilk açılış maçından 3 puan ile ayrılmak önemliydi. Takıma yeni katılan kaliteli ataklarla hem oynanan futbol hem skor bakımından daha iyi Fenerbahçe izleyeceğimize inanıyorum.