Tarkan sosyal medyadan duyurdu

Pop müziğin usta isimlerinden Tarkan'ın sahne amiri olan yakın dostu Cem Dermanlı hayatını kaybetti.

Yaklaşık 30 yıldır Cem Dermanlı ile birlikte çalışan Tarkan, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu ve başsağlığı mesajı yayınladı.

"20’li yaşlarımın, kariyerimin başlarından beri birlikte çalıştığım, her konserimde yanımda olan, çok sevdiğim bir abimi, Cem Dermanlı’yı kaybettik.

Ne kadar üzüldüğümü, sarsıldığımı kelimelerle tarif etmek zor.

Çok özleyeceğim kendisini.Her konserde gözlerim arayacak onu. Ve biliyorum kalbimdeki yeri hiç dolmayacak.

Işıklar, nurlar içinde uyu Cem abi…

Çok sevdik biz seni ve bil ki hiç unutulmayacaksın.

Kalbimizde daima yaşayacaksın...

Ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim… "

Zuhal Olcay'dan muhteşem Ankara konseri

Zuhal Olcay, haftasonunda Meb Ankara Şura Salonu'ndaki muhteşem konseriyle Ankaralılarla hasret giderdi. 2 saat sahnede kalan Olcay, dünden bugüne sevilen şarkılarını seslendirdi. 

Sahneye Tarık Ediz imzalı kostümüyle çıkan Zuhal Olcay'ın konserinin en duygusal ve esprili anı ise seyircinin verdiği cevapla gerçekleşti. 

Zuhal Olcay konuşması esnasında "Beni ayakta tutan şey ne biliyor musunuz?" diye söze girdi, seyircilerin arasından birkaç hanımefendi anın güzelliğine kendisini kaptırıp "bizleriz" diye yüksek sesle Olcay'a yanıt verdi. Olcay'ın duygusal konuşması, o cevapla kahkahaya dönüştü. 

Fransa'dan "Gönül Dağı" dizisine iki ödül

Oynadığı dizilerle ünü ülke sınırlarını aşan Gülsim Ali, Fransa’dan ödül aldı.Fransa’nın Lyon kentinde hafta sonu düzenlenen “Festiculture” etkinliğinde ünlü oyuncuya, ‘Yılın En Sevilen Kadın Oyuncusu’ ödülü ve “Gönül Dağı” dizisindeki partneri Berk Atan ile birlikte ‘Yılın En Sevilen Dizi Çifti’ ödülü verildi. Gülsim Ali, tören sonrası Eyfel Kulesi’ni ziyaret için gittiği Paris’te sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Özellikle gurbetçi hayranlarıyla fotoğraf çektiren ünlü oyuncu, Fransa’da gördüğü ilgiden son derece memnun kaldığını ifade etti.

Ebru Şahin ile Cedi Osman nişanlandıdı

Yaz sonu nikah masasına oturmaya hazırlanan Ebru Şahin ile Cedi Osman evlilik yolunda ilk adımı attı.

Oyuncu Ebru Şahin ile NBA'de oynayan Cedi Osman 2020 yazında aşk yaşamaya başlamıştı. Osman, geçtiğimiz yaz sevgilisi Ebru Şahin'e Kapadokya'da evlenme teklif etti.

Ebru Şahin o anları sosyal medya hesabında " Evet dedim" notuyla paylaştı...

Yaz sonu çifte düğün yapmaya hazırlanan çift evlilik yolunda ilk adımı attı.

Cedi Osman, Erbu Şahin'i Tekirdağ'da oturan ailesinden istemeye gitti. Çift, Nişan yüzüklerini taktı.

Şahin, haberi Instagram sayfasında 'Dün biraz olaylı geçti' notuyla paylaştığı fotoğraflarla duyurdu.

"Elif Ana" Filminin Bahar Çekimleri Kalabalık Oyuncu Kadrosuyla Başladı

"Elif Ana" filminin kalan Bahar çekimleri Elbistan'ın Taşlık köyü , Pazarcık ilçesi,  Çağlayencerit ilçesi Ayran Pınar yaylalarında ve Nemrut dağında ve  Elif Ananın yurtlarından biri olan muhteşem coğrafyaya sahip Nurhak'ta yapılıyor. "Elif Ana" filmi montajı bittikten sonra vizyon tarihini bekleyecek. Avrupanın 25 Ülkesinde sinema severlerle buluşacak.

"Elif Ana" Oyuncu Kadrosu; "Elif Ana " karakterini Aliye Uzunatağan hayat verirken filmde İlyas Salman, Sermiyan Midyat, Cezmi Baskın, Füsun Demirel, Orhan Aydın, Turgay Tanülkü, Cansu Fırıncı, Ali Sürmeli, Necmettin Çobanoğlu, Rıza Sönmez, Muhlis Asan, Erdal Ayna, Kazım Çarman, Levent Üzümcü, Hülya Diken ve Eray Türk gibi oyuncular da yer alıyor

Teknik Ekip;  Işık  Şefi Berzan Yücel 

Uygulayıcı yapımcı Selda Durna

Yapımcı Kazım Çarman 

Yönetmenler Kazım Öz, Semir Aslanyürek 

Görüntü yönetmeni Yusuf Aslanyürek 

Prodüksiyon Amiri Gökhan Bilir 

Visuel Efekt (VFX ) Berkan Yavuz 

Filmin Müzikleri Erkan Oğur 

Filmin konusu; Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi kırsal Pulyan köyünde 1903 yılında dünyaya gelen ve yaşadığı dönemde yaptığı iyiliklerle tanınan Elif Sugan'ın hayatı beyazperdeye aktarılıyor.

Klass Magazin Dergisi, 18. yılını Klass Ödülleri gala seremonisi ile kutladı

50 farklı kategoride sektörlerinin en başarılı isimlerinin ödüllendirildiği gece, Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu Burcu Esmersoy’un yaptığı gecede iş, sanat, sağlık, güzellik, mücevher, mobilya ve turizm gibi önemli sektörlerin başarılı isimlerine ödül verildi.

Nefes kesen özel dans ve ışık gösterileriyle unutulmaz bir gece yaşayan davetliler, ödül töreninin ardından geceyi ‘After Party’ ile tamamladı.

Orhan Gencebay, Kubat, Zuhal Topal, Bilge Kuru, Harun Erdenay, Ertem Şener, Begüm Özer, Melis Özer, Nuri Develi, Zahide Yetiş, Murat Aygen, Ayşe Tolga ve birçok ünlü ismin katıldığı gecede İrem Helvacıoğlu, Pınar Kerimoğlu, Uğur Talayhan, Mert Vardar, Hilal Suerdem, Pervin Ersoy, Doğuş Çabakçor, Erkan Özerman ve Servet Terziler gibi isimler ödül aldı.

Duygu Aycan ve Rıza Pera'dan Dön Önüne 

Sosyal medya fenomeni Duygu Aycan ile müzisyen Rıza Pera, Dön Önüne adlı rap şarkısında düet yaptılar... 

Tiktoker ve Youtuber Duygu Aycan ile bir dönem sosyal medya fenomeni olan ardından kendini müziğe veren Rıza Pera, Dön Önüne adlı rap şarkısında düet yaptılar. Noah Entertainment imzasıyla tüm dijital platformlarda yayınlanmaya başlayan Dön Önüne şarkısının klibini Alişan Günay yönetti. 

"Özentilere önünüze dönün dedik" 

Şarkının sözlerine de imzasını atan Rıza Pera, şarķının sözleri hakkında ilginç açıklamalarda bulundu: "Şarkıda işini iyi yapanlara sebepsizce boş bir şekilde laf atan insanlara sataştık. Oldukları gibi davranmayan özentilere dönün özünüze dedik ve iki en yakın arkadaş olarak da bu şarkının milyonlara ulaşacağından eminiz ve iddalıyız..."

Oyuncu Semra Güzel Avukat Sevgilisi Mülhan Tümer İle Nişanlandı

Oyunculuguyla herkesin kalbini kazanan Güzeller güzeli  şimdilerdede Beyaz TV‘nin sevilen sunuculularinsan olan SEMRA GÜZEL ve MT HUKUK kurucusu Avukat MÜLHAN TÜMER’in nişan törenleri İzmir ‘in gözde yerlerinden Urla‘ da gerçekleşti. İzmir Ayakkabıcılar Odası eski başkanı ve Güzel Ayakkabı Deri ve Sanayi Limited Şirketinin kurucusu, Sanayici Tahsin Güzel’in iyi Dilek ve temennilerinin yer aldığı samimi konuşmasıyla başlayan nişan töreni, Gaziantep Ticaret Odasından Göksu Uluslararası Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin kurucusu Mithat Tümer’in yüzükleri takmasıyla ölümsüzleşti.

Sınırlı sayıda misafir ile gerçekleşen nişan töreninde çiftin mutlulukları göz kamaştırdı.

Geceye katılan davetliler arasında Sanatçı Pınar Dilşeker, ünlü Dr.Berker Büyükgüral ve eşi, oyuncu arkadaşları, tanınmış isimler gecede  yer aldı.

Geceyi hazırlayan BYSAWY ORGANİZASYON, çiçek tasarımlarıyla göz dolduran EBRU KALKAN ve  Fotoğrafçı GAMZE KÖSE bu güzel nişan organizasyonuna imzasını attı. 

Geceye iki tane muhteşem kiyafet hazirlayan  NURBANU MODA EVİ semra güzelin güzeligine güzellik katti … :)