Engelleri aştılar

Engelliler ve sanatçılar iftar yemeğinde buluştular

İSTANBUL - Yılmaz Morgül ve Hilal Özdemir engelliler ile Beykoz AKDEM’de düzenlenen iftar yemeğinde buluştular. Birlikte dua edip oruç açan engelliler ve sanatçılar daha sonra şarkılarla eğlenceli vakit geçirdiler. Yılmaz Morgül ve Hilal Özdemir, Engelsiz Yaşam Vakfı’nın tekerlekli sandalye ve ramazan ayı için hazırlanan erzak kolilerini ihtiyaç sahiplerine teslim ettiler.

Engelsiz Yaşam Vakfı, Beykoz Engelliler Derneği ve Beykoz Belediyesi’nin ortaklaşa organize ettikleri “İftar Soframızda Ramazan’nın Bereketini Birlikte Paylaşalım” sloganıyla, Engelsiz Yaşam Vakfı’nın Almanya - Holanda temsilcisi Benan Yontar, iş insanı Birol Uçan ve  Almanya Glückstein İmmobilen firması sahibi Ahmet Kirmen’nin bağışlarıyla gerçekleşen iftar yemeğinde engelliler ve sanatçılar bir araya geldiler. Beykoz Belediyesi’nin Çubuklu’daki “Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi” AKDEM’deki iftar yemeğine Beykozlu sanatçı Yılmaz Morgül ile Engelsiz Yaşam Vakfı İstanbul Anadolu Yakası temsilcisi ve yönetim kurulu üyesi Hilal Özdemir’de konuk sanatçılar olarak katıldılar. Birlikte dualar ederek iftar yapan engelli ve sanatçılar daha sonra iki sanatçının şarkıları ile eğlenceli dakikalar yaşadılar. Engelsiz Yaşam Vakfı başkanı Atilla Kaplakarslan, başkan yardımcısı Av.Edip Önder, muhasip üye Arif Işık ile Beykoz Engelliler Derneği başkanı Hasan Polat’ın da katıldıkları iftar yemeğinde ihtiyaç sahiplerine Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından tedarik edilen tekerlekli sandalye ve ramazan erzak kolisi dağıtıldı. Sanatçılar Yılmaz Morgül ve Hilal Özdemir erzak kolilerini sahiplerine bizzat teslim ettiler. 

Engelliler şarkılarla eğlendiler…

Yılmaz Morgül ve Hilal Özdemir söyledikleri şarkılarla salonu dolduran engelliler ve yakınlarına unutamayacakları bir gece yaşattılar. Şarkıların yanı sıra engellilerle sohbet eden iki sanatçı toplumdaki herkesin birer engelli adayı olduğuna dikkat çektiler. Yılmaz Morgül “Ben bir Beykozlu hemşehrinizim. Sizlerle bir arada olmaktan ve Engelsiz Yaşam Vakfı’nın gönüllüsü olarak mutluluk duydum” dedi. Salonda bulunan engelli bir nişanlı çift ile de ilgilenen Morgül onlara nikah şahidi olma sözü de verdi.

Balkanların dj'i İhsan Sefer

İSTANBUL - 2002 yılında M&M Music ile sektöre adım atan Dj İhsan Sefer İstanbul, Marmaris, Bodrum, Antalya gibi çeşitli mekanlarda ve gece clublerinde çalan İhsan Sefer, ayrıca Petek Dinçöz, Funda Arar gibi sanatçılar ile birlikte sahne aldı. Evliliği nedeniyle dj'liğe ara veren ihsan Sefer kaldığım yerden devam dedi.

Şu sıralar Balkan sanatçıların şarkılarına Remixler yaparak büyük bir hayran kitlesi oluşturdu.

Wedding, event ve etkinliklerde aranan isimler arasına girmeyi başaran dj yıllar sonra tekrar gündeme gelmenin mutluluğunu yaşıyor.

EMRE ALTUĞ ‘BAL GİBİ’ GELDİ

Emre Altuğ, yeni teklisi ‘Bal Gibi’ ile yazı karşılıyor…

İSTANBUL - Emre Altuğ, yeni single parçası ‘Bal Gibi’ ile müzikseverlerle buluştu.Sözleri ve ritmiyle dinleyenleri etkisi altına alan  ‘Bal Gibi’nin söz ve müziği Emre Altuğ imzasını taşıyor. Şarkının aranjörlüğünü Erkin Arslan yaparken prodüktörlüğünü ise  Emre Altuğ üstlendi.  

‘Bal Gibi’ ile tüm müzik platformlarına hızlı bir giriş yapan Altuğ, tekli çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini belirtiyor. Yazı yeni parçalarıyla renklendirecek olan Emre Altuğ, aynı zamanda  ‘Emre Altuğ' Youtube kanalında  şarkılarını konser tadında seslendirdiği özel çekimleri  dinleyenlerinin beğenisine sunuyor. 

Emre Altuğ imzalı ‘Bal Gibi’ bugün tüm dijital platformlarda yayınlanırken şarkının klibi kısa bir süre sonra izleyicilerle buluşacak.

“Popçu Taner” beğenildi

İSTANBUL - 2021 yılında Gelişen Türkiye Ödülleri En iyi Erkek Tiyatro Oyuncusu ödülünü alan başarılı oyuncu Sertaç Akkaya özel hayatında da kendisi gibi oyuncu olan "Bengi Öztürk" ile evli..Oyuncu çift kızları "Vera" ile birlikte mütevazı bir hayat sürerken Sertaç Akkaya diğer yandan Yasemin Yalçın Tiyatrosu’nda Yasemin Yalçın,İlyas İlbey, Ziya Kürküt, Eylül İlbey ,Melek Şahin, Cenk Tunalı ve Kahraman Sivri’nin de yer aldığı " Emlakçıyı Beklerken" adlı tiyatro oyununda oynadığı “Popçu Taner"  karakteri ile tiyatro severlerden büyük beğeni topluyor.Yetenekli oyuncu ayrıca pandemi döneminde Yönetmenliğini Bora Onur'un yaptığı Başrollerini Yağmur Ün, Berna Keklikler gibi isimlerle paylaştığı romantik komedi filmi"Bu Bir Başlangıç" ile vizyon tarihi beklerken diğer taraftan da kendisine gelen dizi tekliflerini değerlendiriyor.

Tatlıses'ten onaylı şarkı 

Şahap Akagün, yeni şarkısı Özlüyorum'u İbrahim Tatlıses'e dinletti. Tatlıses "Bu şarkı düğünleri coşturur" dedi.

Müzisyen Şahap Akagün'ün Özlüyorum adlı yeni tekli çalışması Özdemir Müzik imzasıyla dijital platformlarda yayınlandı.

Sözü Şair Yalçın Polat'a müziği Altan Başyurt'a ait olan müzik yönetmenliğini Kenan İlgen'in yaptığı şarkının klibini  Turgay Ceylaner yönetti. Şahap Akagün şarkısını ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'e özel olarak dinletti. Tatlıses "Bu şarkı düğünleri coşturur" dedi.

İPEK AÇAR'IN KONUĞU SAMİ LEVİ

PETER PAN MÜZİKALİ'NDE KAPTAN KANCA OLDU

İSTANBUL - İpek Açar'ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan performans programı 'İpek Yolu'nun 7 Nisan Perşembe akşamı konuğu Sami Levi oldu.

İpek Açar ve Sami Levi, TRT Müzik ekranlarında İstanbul Akademi Orkestrası eşliğinde, Alper Kömürcü direktörlüğünde muhteşem performanslara imza atıp, düetler yaptılar. 

PETER PAN MÜZİKALİ'NDE SAHNEYE ÇIKMAYA HAZIRLANIYOR

Sami Levi, programda İpek Açar'a yepyeni heyecanını anlattı. İlk kez seninle paylaşıyorum diyen Sami Levi, dünya klasikleri arasında yer alan ve tüm dünyada yankı uyandıran Peter Pan Müzikali'nde  Kaptan Kanca rolüyle sahnede olacak. Müzikalde Emir Berke Zincidi başta olmak üzere, ekranların sevilen çocuk oyuncuları da sahnede.