İPEK AÇAR'IN KONUĞU PINAR AYLİN 

Pınar Aylin: İyi ki 90'lar altın çağını yaşamışım

İpek Açar'ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan performans programı İpek Yolu'nun bu perşembe konuğu Pınar Aylin oldu. İpek Açar ve konuğu Pınar Aylin, birbirinden özel şarkıların yanı sıra düetlere de imza attılar. İkiliye, Alper Kömürcü yönetimindeki İstanbul Akademi Orkestrası eşlik etti. Uzun süredir İzmir'de yaşayan Aylin, konser çekimi için İstanbul'a geldi.

Program sırasında İpek Açar'a "iyi ki 90'lar altın çağını yaşamışım" diyen Pınar Aylin, "Sizinle büyüdük diyorlar ama biz de bizimle büyüdük. 22 yaşındaydım İstanbul'a geldiğimde ve geçmişe dönüp baktığımda pişman olduğum hiçbir şeyim yok" dedi.   

Mehmet Ali Erbil ve Duygu Çakmak’tan Sürpriz

Ünlü Showmen Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından efsane program Çarkıfeleğin tekrar çekileceğini yapımcının kanallarla görüştüğünü duyurmuştu. Usta showmen kendisine partner arayışına girmiş 2021 Avrupa güzeli Duygu Çakmak ile İzmitte buluşup bu buluşmayı da Mehmet Ali Erbil sosyal medya hesabından paylaştı.

Sürpriz projelerin yakında olduğunu belirten paylaşımlarında, Mehmet Ali Erbil'in çarkıfelek programının partneri Duygu Çakmak mı sorusu akıllara takıldı.

Mustafa Sandal nişanlısı Melis Sütşurup ile evleniyor

Pop yıldızı Mustafa Sandal, güzel nişanlısı Melis Sütşurup ile 3 Haziran’da Roma’da evleniyor. Türkiye’nin Roma Büyükelçiliği’nde kıyılacak nikahla dünya evine girecek olan çift, düğünleri içinse Marmaris’teki D-Maris’i seçti. 10-12 Haziran’daki hafta sonunda 80 kişilik bir düğün organizasyonuyla evliliklerini kutlayacak olan Sandal ve Sütşurup, davetiyelerini de göndermeye başladı.

D-Maris’in nefis atmosferinde çekilen kısa bir videodan oluşan davetiyede, Mustafa Sandal müstakbel eşine “Jest Oldu” şarkısını söyleyerek, “Ah sen ne güzel, ne güzel gülüyorsun/Kız sen ne güzel, ne güzel bakıyorsun” diyor. Öğrendiğime göre düğün seremonisi de bu romantik davetiyeye uygun olacakmış.

10 Haziran’da akşam Manos’ta “Yunan Gecesi” yapacak olan çift, 11 Haziran’da otelin “Green Hills” olarak adlandırılan muhteşem manzaralı çimenliğinde düğün yapacak. Ardından beach’e inecek olan davetlileri burada eğlenceli bir parti bekliyor. Düğün, ertesi sabah keyifli bir brunch’la sona erecek.

Bahar Candan travmalarını Beyin Dedektifi'ne anlattı 

Sosyal medya fenomeni Bahar Candan, yapımcılığını Özlem Çelik ve Çağrı Çelik'in üstlendiği Projepark Yapım tarafından hayata geçirilen, teorisyen ve yazar Barış Muslu'nun sunduğu TV 100'de yayınlanan Beyin Dedektifi programına konuk oldu. Bahar Candan hayatındaki kırılma noktalarını ve travmalarını Barış Muslu ve Uzman Psikolog Ece Söğütçü'ye anlattı. 

“Benim travmam Lidyalılar'ın parayı bulması. Artık insanlar parayla ruhlarını satmaya başladı” diyen Bahar Candan, "Arkadaşım yok. Onları parayla elde etmeye çalıştım. Beni suistimal etmelerine bile izin verdim. Ben çok vericiyim. Arkadaşlarıma her veriyorum. Ama onlar benimle hiç arkadaş olmuyorlar. Ben arkadaş ilanı verdiğimde bana özgeçmiş yolladıklarında "senin masan bile oluruz, biz eğiliriz üzerimize çay koyarsın" diyerek yanıma geliyorlar. Ve benimle toplumda belli bir tanınmışlık elde ediyorlar, takipçi sayıları artıyor, para kazanıyorlar ve sonra benden gidiyorlar. Bu benim çocukluğumdan beri böyle. Beni en çokyaralayan küçükken otelde yabancı asıllı bir çocuk yanıma gelmişti. Ve babam benim arkadaşlarıma dondurma ve kola alıyordu. Dondurma ve kolaları bitince gidiyorlardı. Ve o yabancı çocuğun dondurması bitince beni nasıl terk ettiğini düşününce üzülüyorum.  

"Beni hiç kimse Nur Yerlitaş gibi sevmedi" 

Candan çocukluğuna döndüğü sırada gözyaşlarına boğularak "Nur Yerlitaş benim en yakın arkadaşımdı, onu çok özlüyorum. Nur Yerlitaş öldükten sonra çok yalnız kaldım. Kimse beni onun kadar sevmedi" diyerek kendi ile yüzleşti.  

Bahar Candan gerçek mi, rol mü yapıyor? 

Bahar Candan, "Sesim gerçek, sesimi değiştirmiyorum. Zaten rol de yapıyorsanız bir süre sonra ona dönüşüyorsunuz. Sen geçmişte de böyle biri miydin demek, kilo verdikten sonra zayıflayan birine sen ezelden beri zayıf mıydın demekle aynı. Her şey değişim ve dönüşüm içerisinde. Tabi ki Bahar Candan bu değildi. Bahar Candan tabi ki bir noktada başladı. Bunu yeni ekledi. Şalvar ilk kez giyiniyorum. Tabi ki lügatıma farklı kelimeler ekledim, mimiklerim değişmiş olabilir. İlk izlediğiniz Bahar Candan videoları ilk 1 sene gerçek, son 1 senede kazanılmış, öğrenilmiş ve dönüştürülmüş Bahar Candan. Bundan 5 sene sonra izleyeceğiniz Bahar Candan daha dönüştürülmüş olacak" dedi. 

Burcu Esmersoy'dan Evlilik İtirafı

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Demirkol'un YouTube'da yayınlanan programına konuk olan Burcu Esmersoy'un aşk hayatıyla ilgili şaşırtan bir açıklamada bulundu.

45 yaşındaki ünlü sunucu Burcu Esmersoy, 2018 yılında evlendiği Berk Suyabatmaz ile 2019 yılında boşanma kararı almıştı. Güzel sunucu, Suyabatmaz'dan önce ise Massimo Cusimano ile hayatını birleştirmiş ve sonrasında 2008 yılında yollarını ayırmıştı.

EVLİLİK İTİRAFI ŞAŞIRTTI!

Ünlü sunucu, konuk olduğu YouTube programında Mehmet Demirkol'un "Evlenmeyi düşünüyor musun?" sorusuna karşılık "Çok aşığım, evlenirim" yanıtını verdi.

Esmersoy'u bu açık sözlü yanıtına karşılık Demirkol'un "Bundan sonra soru mu sorulur?" yanıtını vermesi Esmersoy'u kahkahaya boğdu.

Eski eşi ile 2019 yıllarında yollarını ayıran Burcu Esmersoy geçtiğimiz aylarda sevgilisi Nazım Akmandil ile görüntülenmiş ve gazetecilerin "Burcu Hanım yeni ilişkiniz hayırlı olsun, ne zaman başladı?" sorusuna karşılık "Artık 'Hayırlı olsun' deyin, ilişkimiz uzun zamandır var" karşılığını vermişti. 

Yine Demirkol'un ekranlara geri dönüp dönmeyeceğini sormasına karşılık Burcu Esmersoy'un "Gece 12'de program yapacaksın deseler bir saniye beklemem" yanıtını vermesi de dikkat çekti. Ünlü sunucu böylece ekranlara dönüş için ilk sinyali de verdi.

Tescilli Güzel İroda Dosyazova Oyunculukta Bende Varım 

Ukranya'dan Türkiye'ye İstanbul'a yerleşen İroda Dosyazova güzellik uzmanı olarak devam ederken diğer taraftanda modellik yaparak bir çok ünlü markaların katolog çekimlerinde bulundıu. Ünlü modacı Yıldırım Mayruk, Albayrak Burak gibi isimlerin defilelerinde başarıyla yer aldı. İroda Dosyazova 2021 Aralık yılında Beyrut'ta düzenlenen Miss Humanity yarışmasında Türkiye'yi temsil ederek birinci oldu. Ülkemize gurur yaşatan İroda Dosyazova Türkiye benim evim oldu asla geri dönmeyi düşünmüyorum. Oyunculuk anlamında da karıyer yapmak istiyorum.Oyunculuk yapmamla ilgili çok güzel teklifler geliyor iyi bir seneryo ve kendimi mutlu hissettiğim bir projenin içinde yer almak istiyorum dedi.

Masumlar Apartmanı dizisinin final tarihi belli oldu

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve iddialı kadrosuyla dikkat çeken Masumlar Apartmanı dizisinin final tarihi belli oldu.

Her salı akşamı ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinin sevenlerine üzücü haber geldi.

Başrollerini Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Aslıhan Gürbüz gibi isimlerin paylaştığı Masumlar Apartmanı final tarihini açıkladı.

Sosyal medyada, dizideki karakterlerin performanslarıyla viral olduğu Masumlar Apartmanı, final kararıyla hayranlarını üzdü.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı finalini 71. bölüm olarak belirledi.

Her Salı saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan dizi, 2. sezonunda istenilen reytinglere ulaşamayan dizi 24 Mayıs yayınlanacak son bölümüyle ekranlara veda edecek.