Macro’un geri adım atması, bir dizi ödünler vermeye razı olması sarı yeleklilerden çok Soros’u ve arkasındaki gücü cesaretlendirdi. O nedenle, Avrupa Ordusu düşüncesi kafalardan tamamen silininceye kadar Avrupa sokakları huzur bulmayacaktır. 

Soros, kovulduğu Macaristan’dan başlayarak,  Avrupa sokaklarını karıştırmak için hazırlıklarını hızlandırmış. Hedefindeki ülkeler de, Macaristan, Rusya ve Türkiye..Vakfı Victor Orban tarafından kovulduğu için Macaristan’a kızgın olan Soros’un Türkiye ile Rusya’yı hedefe koymasının ana nedeni Türk Akımı. Pentagon Avrupa’yı Rus doğalgazına bağımlı olmaktan kurtarmaya çalışırken Türk Akımı, Rusya’yı, Türkiye üzerinden Avrupa’ya bağlamıştı. Türk Akımı boru hattının Anadolu’ya ulaşmasıyla birlikte, Rusya ile Ukrayna arasında Kerç Boğazı krizi gündeme geldi. 

Bu gelişmeye paralel olarak Rusya’ya yeni yaptırımlar uygulanacağı, Rusya’nın uluslararası bankacılık sistemi SWİFT’ten çıkarılacağı konuşuluyor. Sarı tehlike hem güneyimizde hem de kuzeyimizde dolaşıyor..

Anlaşılan o ki, yeni dünya düzeni oturuncaya kadar mavi gezegenimiz rahat yüzü görmeyecek. Yelekleri sarı mı olur, yeşil ya da kırmızı mı olur, yoksa DEAŞ’ınki gibi simsiyah mı olur bilemeyiz, ama Soros’un militanları pusuda bekliyorlar..

M. KEMAL SALLI

Paris sokaklarını Cehennem’e çeviren sarı yelekliler üstün geldi; Macron, zaman kazanabilmek amacıyla, göstericilerin isteklerini kabul etti. Paris sokakları şimdilik durulur gibi oldu, ama Macron ve ortakları Avrupa Ordusu konusunda ısrarcı olurlarsa, bütün Avrupa sokakları bir anda alev topuna dönebilir. 

Paris sokaklarını yakıp yıkan göstericilerin ellerindeki pankartlara dikkat ettiniz mi? Bir takım sosyal haklar isteniyordu, ama en çok öne çıkan pankartlar, “FREXIT!” pankartlarıydı. Yani, gösterileri organize eden gücün Fransız halkının sosyal haklarıyla falan ilgilendiği yoktu, onun tek hedefi Avrupa Ordusu’nun kurulmasını engellemekti. Hedef, “BREXIT”ten sonra “FREXIT”ti.  

2016 yılının Mart ayını hatırlıyor musunuz? Brezilya sokakları, ellerinde sarı ördekler bulunan üç milyonluk gösterici tarafından esir alınmış, hayat durmuştu. Breziya sokaklarını ateşe veren sarı ördekliler Devlet Başkanı Dilma Rousseff’in istifasını istiyorlardı. Rousseff ancak 5 ay dayanabildi, 1 Eylül 2016 günü istifa etmek zorunda kaldı. Aynı gün, George Soros’un Brezilya’daki Açık Toplum Vakfı şubelerine para yağıyordu.

2017 Mart ayında ise, aynı sarı ördekleri Moskova sokaklarında görüyoruz.. Sarı ördekler bu defa, Rusya Devlet Başkanı Putin’in istifasını istiyorlar. Putin sarı ördekleri de, sarı ördekleri sokağa döken Açık Toplum Vakfı şubelerini de Rusya dışına savuruyor. Soros’un Açık Toplum Vakfı şubeleri Macaristan’dan da, Türkiye’den de çıkarıldı. 

Çeşitli ülkelerde izlediğimiz sokak gösterilerini Soros’un Açık Toplum Vakfı çatısı altında organize ediliyor. Soros yarım yüzyıla yakın bir zamandır Rothschild Ailesi ile yürüyor, onların istekleri doğrultusunda toplumsal eylemler düzenliyor, renkli devrimler gerçekleştiriyordu.  George Soros, 2012 yılında Jacop Rothschild’le yaşadığı bir anlaşmazlık sonunda, ABD derin devletinin, yani Pentagon’un yörüngesine girdi. 

PARİS SOKAKLARINDA SOROS’UN SARI YELEKLİLERİ

Paris’in sokaklarını Cehennem’e çeviren, Cumhurbaşkanı Macron’u istifaya davet eden sarı yelekliler de Soros’un askerleri.. 

Sarı yeleklilerin Macron’dan ne istedikleri sır değil; “Kim Bu Sarı Yelekliler?” başlıklı yazımızda ayrıntılarıyla anlattık. ABD Suriye’deki “işlerini” biran önce bitirip Çin’in hızla hayata geçirmeye çalıştığı Yeni İpek Yolu’nun önünü kesme telaşında. Macron da, eski arka bahçesi saydığı Ortadoğu’nun zenginliklerinden pay vermeye yanaşmayan Pentagon’un karşısına Avrupa Ordusu ile dikilme hazırlığında.. 

Fransa gibi nükleer güce sahip bir ülkenin önderliğinde kurulacak bir Avrupa Ordusu, ABD’nin “Küresel Lider” sıfatının noktalanması demek. Pentagon, Çin ve Rusya’nın yanı sıra nükleer güce sahip güçlü bir ordunun kurulmasına baştan beri karşı çıkıyor. Buna karşılık Fransa ve Almanya da, “Neden NATO’ya muhtaç olalım, neden kendi ordumuzu kendimiz kurmuyoruz?” arayışındalar. 

ABD, çok başarılı bir algı operasyonuyla yaşlı İngiliz seçmeni etkiledi ve AB konusunda yapılan bir referandumda, sandıktan “HAYIR” oyu çıktı. AB yönetimi “Brexit” kararını onayladı, ama İngiliz geçler AB’den çıkmak istemiyorlar; “referandum yenilensin” istiyorlar. Bu görüş İngiltere genelinde kabul gördüğünden, Başbakan Theresa May son derece rahatsız. Brexit’in yürürlüğe girmesi için Avam Kamarası’nda onaylanması gerekiyor, ama May, kendini üzecek bir sonuç çıkacağını anladığından, oylamayı belirsiz bir tarihe erteledi. 

George Soros Pentagon’un sırtına yüklediği görevi yerine getirmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Soros, bundan sonraki eylemlerde teknolojiden yararlanmayı düşünüyor. Bunun için de, DEAŞ dahil, militanlarını cep telefonları ve Facebook üzerinden örgütlüyor. Soros, son günlerde yaptığı sohbetlerde, ”Hedeflediğimiz bir ülkede, bir gecede 100 bin kişiyi sokağa dökebiliriz” diyormuş.  

SARI TEHLİKE DEVAM EDİYOR

Macron’un ödünleri Paris sokaklarındaki öfkeyi bitirmedi. Fransa’da yaklaşık bir aydır sürmekte olan sarı tehlike sürüyor. Sokak yangınlarının diğer Avrupa ülkelerine yayılma olasılığı var. ABD’nin DEAŞ militanlarına sarı ördek kıyafeti giydirerek Paris varoşlarına saldığı konuşuluyor. 

Soros, eylemlere katılan göstericilere özel sağlık sigortası hediye etmiş ki bu kolayca altından kalkılacak bir iş değil. Peki, Soros’un gücü nereden kaynaklanıyor? Nasıl bir silah kullanıyor ki, “Bir gecede yüzbinleri sokağa dökebiliriz” diyebiliyor? 

Soros cephesini yakından izleyenlerin belirttiklerine göre Soros, son günlerde yoğun bir şekilde teknolojiden yararlanmaya başlamış. Sarı ördekli, sarı yelekli eylemcilerini 1.5 milyar aboneli Facebook ve cep telefonları üzerinden örgütlüyormuş. Yani, Rothschild destekli Merkel ve Macron Avrupa Ordusu kurmaya çalışırlarken, Soros çoktan işi bitirmiş, ordusunu kurmuş bile.. “Bir gecede yüzbinleri sokağa dökebilirim” diyor.. 

Macro’un geri adım atması, bir dizi ödünler vermeye razı olması sarı yeleklilerden çok Soros’u ve arkasındaki gücü cesaretlendirdi. O nedenle, Avrupa Ordusu düşüncesi kafalardan tamamen silininceye kadar Avrupa sokakları huzur bulmayacaktır. Pentagon Ortadoğu’nun, Körfez ülkelerinin, Afrika’nın, Akdeniz’in zenginliklerini hiçkimseyle paylaşmak istemiyor. 

Soros, kovulduğu Macaristan’dan başlayarak,  Avrupa sokaklarını karıştırmak için hazırlıklarını hızlandırmış. Hedefindeki ülkeler de, Macaristan, Rusya ve Türkiye..Vakfı Victor Orban tarafından kovulduğu için Macaristan’a kızgın olan Soros’un Türkiye ile Rusya’yı hedefe koymasının ana nedeni Türk Akımı. Pentagon Avrupa’yı Rus doğalgazına bağımlı olmaktan kurtarmaya çalışırken Türk Akımı Rusya’yı Türkiye üzerinden Avrupa’ya bağlamıştı. Türk Akımı boru hattının Anadolu’ya ulaşmasıyla birlikte, Rusya ile Ukrayna arasında Kerç Boğazı krizi gündeme geldi. 

Bu gelişmeye paralel olarak Rusya’ya yeni yaptırımlar uygulanacağı, Rusya’nın uluslararası bankacılık sistemi SWİFT’ten çıkarılacağı konuşuluyor. Sarı tehlike hem güneyimizde hem de kuzeyimizde dolaşıyor..

Anlaşılan o ki, yeni dünya düzeni oturuncaya kadar mavi gezegenimiz rahat yüzü görmeyecek. Yelekleri sarı mı olur, yeşil ya da kırmızı mı olur, yoksa DEAŞ’ınki gibi simsiyah mı olur bilemeyiz, ama Soros’un militanları pusuda bekliyorlar..

 Hatırlayın, Nostra Damus’un çağdaş yayın organı The Economist 2019’un ilk kapağı kapkaraydı.