Merhaba dostlar

Makale konumuz insanlarin beklentilerini karşılayamadigi ve hayallerinin yıkıma uğradığı birde olumsuz davranışa direnerek yaşadığı stres... Stres kesinlikle tüm organlara zarar bunu biliyoruz vede ruh sağlığımıza ,düşünce bozukluğuna sebep... şimdi bir adada yanliz olduğunuzu ve herseyi doğadan elde ettiğinizi düşünün... bunu yaparken bile emek ve hayal var... belki beklentinizi karşılamayacak ne yiyecek ,nede giyecek ve bir çok gereksinim... ama nefes alıp... olanla yetinip şükür edip günü sonlamak ve yine huzurla gün sonu... sabah uyandığınızda yine aynı durumlar... fakat o günün sürprizleride olabilir . Mucizeside... işte aslında her günün bize ne sunacağı bizim enerjimizde gizli... biz eğer güne mutlu başlayıp.. olumsuz bir olayda o mutluluğumuzu ziyan ederken strese girer günün pozitif enerjisini ,negatife çevirip hayatın sunacağı sürprizleri kacirabiliyoruz...   Gerek özel hayat .. gerekse iş hayatımızda olumsuz olan hersey stres yapıp onu yaşamaya devam edip strese tutunursak o zaman aldığımız nefes hayat değil... ölümle, yaşam arasında git geldir...  Aslında bir bakıyoruzki bunların sonunda beklentilerimiz var... oysa durumu kabullenip stres yaratan herseyi.... 

uzaklaştırmak sadece sakin ve doğru bakış açısı ile oluyor. O yüzden kendimizin farkındalığını kaybetmeden ,kendimize önce iyiliği hissettirmeden olumsuz olan hiç birseyide kabullenemeyiz.

Kendimiz çünkü aldığımız kültür, tranvalarimiz ve odak olan düşüncemiz olumsuz durumlarda ortaya çıkıyor... Bu yüzden bırakın geçmişi... gelecekteki olumsuzluklara karşı basedecek gücünüz kalsin.... kalsinki stres sizi yaşarken öldürmesin.