Bugün spor konularına değinmek istiyorum.

Bilindiği gibi Beşiktaş'ın üst üste aldığı yenilgiler, kulübü yeni bir teknik direktör aramaya itmiştir.

Beşiktaş teknik direktörü Del Bosque'nin kesin olarak gidip gitmeyeceği belli olmamasına rağmen, Sabah Gazetesi spor sayfasında 9 sütuna manşet atarak konuyu gündeme getirmiş. Manşet: Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan Cuma günü Beşiktaş'ta göreve başlıyor diye...?

Beşiktaş kökenli teknik direktörlerin hepsi de değerli hocalar.

Ziya Doğan'ın Trabzonspor’la anlaşması var. Takım da iyi bir çizgide. Bu haberlerin kasıtlı olduğuna inanıyoruz. Haberlerin amacı Trabzonspor'a zarar vermek içindir ve ahlaki değildir.

Birkaç gün önce de yine Trabzonsporlu Tolga'nın takımdan ayrılacağı ve Beşiktaş'a geçeceği yönünde haber yapılmıştı.

CNN Türk'ün hafta başı yaptığı spor değerlendirmesinde Fenerbahçe'nin averajla liderliğini sürdürdüğü, Trabzonspor'un ise ikinci olduğu yolundaydı.

Halbuki bu değerlendirme önceki haftaya uyuyor. Bu hafta ise her iki takım da averaj farkı olmaksızın eşit puana sahiptirler.

Diğer bir yanlış haber ise, Trabzonspor'un Sakarya ile Trabzon’da oynadığı yolundaydı. Halbuki geçen hafta Trabzonspor deplasmanda Sakarya'da oynamıştı!

Yanlış haber olabilir, bunda kasıt aramıyoruz. Ama Sabah gibi bir gazetenin, "Ziya Doğan cuma günü Beşiktaş'a" yazısı kasıttır ve ayıptır.

Çok sınırlı bir bütçe ile az transfer yapabilen Trabzonspor'un, ligin ilk yedi haftasında yakaladığı başarı hazmedilemiyor!

Bunu karalamak için de İstanbul Dükalığı Medyası karalama senaryoları uyduruyor.

Bu durum sadece Trabzonspor'a yönelik değildir, tüm Anadolu takımları hakir görülmektedir.

Medyanın gücü ile hakemler baskı altına alınmaktadır.

Bunlar yakışık almayan tavırlardır etik değildir.

Basının tüm spor kulüplerine eşit davranması gerekmektedir.

Kötülük her kişinin kârı, iyilik er kişinin kârıdır.

Türk Atasözü