İSTANBUL

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, genç oyuncu Emre Çolak ile birlikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arda Turan, ''İki tane çok önemli maç yapacağız. Umarım ülkemizi 6 puanla mutlu ederiz'' dedi.

Özellikle cuma günü Romanya ile yapacakları maçta kaybetmemenin de çok önemli olduğunu vurgulayan Arda Turan, ''Umarım bu iki maçtan da 6 puan alırız. İşimiz çok zor. Artık Avrupa'da her takım özellikle deplasmanda üst düzeyde kapanıyor. İlk hedefimiz kazanmak ama körü körüne saldırmamak lazım. Sabıra ihtiyacımız var. Yıllardır saldırıp saldırıp sonra yediğimiz 1 golle sıkıntı yaşadık. Elbette kazanmaya oynayacağız ama kazanamazsak da kaybetmeyeceğiz. Romanya maçını kazanamazsak da dünyanın sonu değil. Avantajlı bir fikstürümüz var'' diye konuştu.

Milli Takım'da ayrım yok
Arda, milli takımda Almanya kökenli-Türkiye kökenli futbolcular diye bir ayrım olmadığını, herkesin çok iyi anlaştığını söyledi.

Arda, takım arkadaşı Falcao'nun, Ronaldo, Messi gibi üst düzey bir oyuncu olduğunu belirterek, ''Onunla oynamak çok iyi oluyor. Verdiğin pas gol oluyor'' dedi.

Emre Çolak ise Romanya ve Macaristan'ı yeneceklerini kaydederek, ''6 puanla ayrılacağımıza eminim'' dedi.