İSTANBUL - Galatasaray Kulübünün eski başkanlarından Ünal Aysal, sarı-kırmızılı kulüpte yeniden görev almayı tercih etmediğini söyledi.

Sarı-kırmızılı kulüpte yaşanan mali ve sportif sorunlar nedeniyle erken seçimin gündeme getirilmeye çalışılması ve kendi isminin sık sık medyaya yansımasıyla ilgili olarak açıklamada bulunan Aysal, "Ünal Aysal inşallah geri gelmez. Ünal Aysal’ın yeniden göreve gelmesi demek, işlerin çok kötüye gittiği anlamına gelir." dedi.

Yeniden başkanlık için bir açık kapı bırakıp bırakmadığı sorusu üzerine Aysal, "Şu saatten sonra benim görevim, Galatasaray’a nerede gerekiyorsa orada yardımcı ve faydalı olmaktır, başkan olmak değil. İki sene sonra da ne olur bilemiyorum" yanıtını verdi.

"Galatasaray'ı batıran yönetim durumuna düştük"

Yaşanan mali sorunlar ve UEFA'dan alınan ceza sonrası tüm eleştirilerin kendi yönetimi üzerinde toplandığına dikkati çeken sarı-kırmızılı kulübün eski başkanı, "Galatasaray’ı batıran başkan ve yönetim kurulu durumuna düştük. Kendim için değil ama yönetim kurulumdaki arkadaşlarımın haklarının yenilmesine ve yanlış anlaşılmalarına müsaade edemezdim." değerlendirmesinde bulundu.