İSTANBUL/AYKUT ÜNKER - Üyelerimiz yarışmaya 1 Ocak -31 Aralık 2013 tarihleri arasında yazılı ve görsel medyada yayınlanan eserleri ile katılacaklardır. Bu yarışma TSYD’nin asil üyelerine açıktır. TSYD üyesi olmayanlar ise Spor Servislerinde sürekli çalışmak, TSYD aracılığı ile Serbest Giriş Kartı almış olmak, Spor Servisleri müdürlerinin öneri ve onay yazısını sunmak koşulu ile yarışmaya katılabileceklerdir. Yarışma için son başvuru tarihi 25 Mayıs 2014 olarak belirlenmiştir.
Yarışmanın dalları şöyledir :
1) Haber, 2) Röportaj, 3) İnceleme – Araştırma, 4) Serbest Yazı, 5) Müsabaka yazısı, 6)Müsabaka Tenkit Yazısı 7) Fotoğraf, 8) Sayfa Düzeni, 9) TV Spor eserleri, 10) Yerel Spor Basını Teşvik Ödülleri (Görsel-Fotoğraf, Sayfa düzeni) 11) Yerel Spor Basını Teşvik Ödülleri (Yazılı), 12) İnternette Spor Gazeteciliği.
Her yarışmacı, Spor Yazarları Armağanı Yarışmasına seçecekleri iki dalda katılabilir. Eserlerin orijinalleri ile 15 adet aynı ebattaki fotokopisinin 25.05.2014 akşamına kadar elden veya kurye ile TSYD Genel Merkezine teslim edilmesi gerekmektedir. Belirtilen tarihten sonra gönderilecek eserler, tasnife tabi tutulmayacaktır. Durumu bilgilerinize sunar, katılımcı arkadaşların tümüne başarılar dileriz. (Aykut Ünker)