TRABZON - Bordo-mavili kafilenin İtalya'ya hareketinden önce basın mensuplarına açıklama yapan Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Juventus'un kuvvetli bir takım olduğunu ifade ederek, "Juventus, ülkesinde lider konumda ancak biz onlarla başa baş oynayabilecek güçteyiz. Sahada üstün bir performans gösterirsek, istediğimiz sonuçla Trabzon'a döneceğimize inanıyorum" dedi.

Hacıosmanoğlu, Hami Mandıralı'nın antrenör olarak takımla devam edip etmeyeceği yönündeki bir soruyu ise, "Yerli ve yabancı oyuncularla diyaloğu çok iyi. Özellikle yabancı oyuncular ona çok büyük saygı gösteriyor. Kimse anasından doğma teknik direktör olmuyor. Bundan sonra Hami hoca ile devam etmememizi gerektiren bir durum yok. Hami hoca ile devam etme ihtimalimiz yüksek" ifadeleriyle yanıtladı.

Hacıosmanoğlu, Hami Mandıralı'nın teknik direktör lisansının bulunmadığını, bu konuda kendisi ile görüşüp bir yardımcısını belirleyeceklerini vurguladı.

Trabzonspor Antrenörü Hami Mandıralı ise futbolculuk döneminde bu tip zor maçları çok oynadıklarını ifade ederek, "Şimdi işin bu tarafındayız. Burası daha zor ama daha keyifli. Güzel bir skor ve sonuç ile ülkemize dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Trabzonspor'un İtalya kafilesinde 20 futbolcu yer alırken, Malouda sakatlığı nedeniyle kafileye dahil edilmedi.

Bordo-mavililerin UEFA Avrupa Ligi'nde Juventus ile oynayacağı müsabakanın kafilesinde şu oyuncular yer aldı:

"Onur Recep Kıvrak, Mustafa Yumlu, Henrique, Bosingwa, Colman, Adrian, Abdülkadir Özdemir, Emre Güral, Zokora, Zeki Yavru, Zeki Ayvaz, Yusuf Erdoğan, Olcan Adın, Janko, Bourceanu, Aykut Demir, Fatih Öztürk, Kadir Keleş, Özer Hurmacı ve Caner Osmanpaşa."