TRABZON 

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Torku Konyaspor ile yapacağı maç için Konya'ya gitti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde öğle saatlerinde basına kapalı yaptığı antrenmanla Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, daha sonra özel uçakla Konya'ya hareket etti.

Bordo-mavili takımda cezalı oyuncular Aykut Demir, Salih Dursun, Cavanda ve Erkan Zengin ile sakatlıkları bulunan Mehmet Ekici, Güray Vural, Onur Recep Kıvrak, Okay Yokuşlu ve Aytaç Kara, takımda yer alamayacak.

Cardozo 4 maç sonra kadroda yer alabilecek

Karadeniz ekibinin kafilesinde sakat ve cezalı oyuncuların bazıları da yer aldı. Ameliyat olan Onur Recep Kıvrak, Okay Yokuşlu ve Aykut Demir'in haricinde tüm futbolcular Konya'ya götürüldü.

Trabzonspor'da ikinci yarının ilk haftasında Bursaspor ile oynanan karşılaşmada sakatlanan Cardozo 4 maç sonra kadroda yer alabilecek. Akhisar Belediyespor maçında kırmızı kart gören ve aldığı 3 maçlık cezası sona eren Douglas da forma giyecek.

Bordo-mavili takımın Torku Konyaspor maçına, Esteban, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Douglas, Musa Nizam, Akakpo, Özer Hurmacı, Marin, Sefa Yılmaz, Yusuf Erdoğan ve Muhammet Demir 11'i ile çıkması bekleniyor.