Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kulüpler Komitesi Başkanı Arif Koşar, ''Yeni projelerimiz, kulüplerin gelirlerini artırıp onları rahatlatmayı amaçlarken, çılgınca dış transferler yapmasını da önlemeyi amaçlıyor'' dedi.
     Koşar ile beraberindeki TFF heyeti, Giresunspor Sosyal Tesisleri'ni ziyaret etti. Koşar'ı Giresunspor Başkanvekili Dr. Cengiz Cindemir, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Erhan Altın karşıladı.
     Koşar, burada yaptığı konuşmada, Giresunspor'un takdir edilmesi gereken çok güzel bir geçmişi olduğunu, önemli oyuncular çıkardığını belirtti.
     TFF 1. Lig kulüplerinin gelirlerinin artırılması gerektiğini ifade eden Koşar, şunları söyledi:
     ''Ancak bu gelir artırımının belirli şartlara bağlanması lazım. Kulüp başkanının deri koltukları ve uzaktan kumandalı perdeleri için harcanacak gelir artırımının karşısındayım. Yeni projelerimiz, kulüplerin gelirlerini artırıp onları rahatlatmayı amaçlarken, çılgınca dış transferler yapmasını da önlemeyi amaçlıyor. Kulüplerin altyapıya yapacakları yatırımlarda bizler yanınızda olacağız. Biz, A takımının ilk 11'inde altyapıdan gelen şehrin çocuklarını oynatan kulüplere de farklı bir gözle bakacağız. Yaptığımız işte sorunlar bitmeyecek ancak gönül işi yapıyoruz. Burada, bir gencin farklı alışkanlıklar edineceğine spor yapması ve ülkeye faydalı olmasından başka sevdamız yok. Ülke büyük bir değişim içinde, bizler buna ayak uyduramazsak sırıtırız. Hizmeti yarış haline sokmak lazım.''
     Konuşmanın ardından Cindemir, Koşar'a adının yazılı olduğu Giresunspor forması hediye etti.
     Koşar ve beraberindekiler daha sonra sosyal tesisleri gezdi.