ANTALYA

Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş, Galatasaray camiası içinde çok mutlu olduğunu söyledi.

Sinan Gümüş, Galatasaray'ın Antalya'nın Belek Turizm Bölgesinde kamp yaptığı otelde basın toplantısı düzenledi. Almanya'dan transfer olurken büyük bir takımdan gelmediğini belirten Sinan, "Şu an biraz isim yaptım. Takıma 1 gol, 1 asistlik katkıda bulundum, bunun devamı gelmeli ve gelecek" dedi.

Gümüş, hücum hattındaki futbolcuların sakatlıklarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Burak ağabey, Sneijder ve Podolski dönerse benim için ilk 11'de oynamak zor olur. Çok kişi o pozisyon için mücadele ediyor. Hocamız da en iyi ilk 11'i sahaya sürmek istiyor. İlk 11 oyuncusu muyum değil miyim ona hoca karar veriyor" diye konuştu.

İlk maçlarını Hamza Hamzaoğlu ile oynadığını hatırlatan Sinan, şöyle devam etti:

"Belki de beni futbol dünyasına Hamza Hamzaoğlu tanıttı. Mustafa hoca da çok disiplinli bir hoca. Benimle de çok ilgileniyor. Her ikisine de teşekkür ediyorum. Yeni hoca geldiğinde kendi sistemini oynatmak ister. Mustafa Denizli de antrenmanlarda istediği sistemi anlatıyor."

"Tabii ki Türkiye için oynamak isterim"

Sinan Gümüş, kendisine şans verilmesi halinde Türk Milli Takımı'nda oynamayı istediğini söyledi.

Galatasaray'da fazla süre alamadığı için kendisine milli takım için teklif gelmemiş olabileceğini vurgulayan Sinan, "Tabii ki Türkiye için oynamak isterim. Süre aldıkça şansım daha da artar. Fatih hoca da ararsa kendisine hayır demem" diye görüş belirtti.

 "Rakiplerimiz 3. sıradayız diye şampiyon olamayız sanmasın"

Puan tablosunda 3. sırada yer aldıklarını hatırlatan Sinan, önlerinde 17 maç olduğunu ve her karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak için mücadele edeceklerini belirtti.

Maç maç bakacaklarını ve her karşılaşmayı galibiyetle tamamlama hedefinde olduklarını dile getiren genç futbolcu, "Rakiplerimiz 3. sıradayız diye şampiyon olamayız sanmasın. Geçen sene son 5-6 kritik maçı kazandık ve şampiyon olduk. Bu sene de aynısı olabilir" şeklinde konuştu.