SİVAS

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörlük için prensip anlaşmasına vardığı Brezilyalı Roberto Carlos, Sivas'a geldi.

Roberto Carlos'u Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'nda çok sayıda taraftar, sevgi gösterileriyle karşıladı. "Oley oley Roberto Carlos, şampiyon yap bizi Roberto Carlos" ve "I love you Roberto Carlos" tezahüratları yapan ve meşaleler yakan taraftarlar, Carlos'un fotoğrafının bulunduğu pankart açtı.

Taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle havalanında zaman zaman izdiham yaşandı.Carlos, daha sonra kulüp tesislerine geçti.

Carlos, bugün saat 13.00'te 4 Eylül Stadyumu'nda gerçekleştirilecek törende Sivasspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

AA'ya konuştu

Sivasspor'un teknik direktörlük için prensipte anlaştığı Roberto Carlos, Sivasspor'u büyük takım olarak gördüğünü söyledi.

Carlos, kulüp tesislerinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe macerasının ardından 3 yıl sonra yeniden Türkiye'de olduğu için mutlu olduğunu belirtti.

Taraftardan her zaman takımı desteklemelerini isteyen Carlos, kendilerinin de onlara layık olmaya çalışacağını ifade etti.

Carlos,  "Yüksek seviyede bir teknik ekip oluşturulacak. Taraftarın hoşuna giden bir futbol izlettirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Transferin, biraz süre alacağını söyleyen Carlos, "Acil kararlar vermek istemiyoruz. İnce eleyip sık dokuyup bize faydalı olabilecek oyuncular getirmek istiyoruz" diye konuştu.