İSTANBUL - Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nun dördüncü haftasında 5 Kasım Perşembe günü sahasında Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına açık gerçekleştirilen antrenmandan önce teknik direktör Şenol Güneş, saha ortasında futbolcularıyla kısa süreli toplantı yaptı.

Pas çalışmalarıyla başlayan idmanda daha sonra 3 gruba ayrılan siyah-beyazlılar, kondisyon ve pasa yönelik şut çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.

Teknik direktör Şenol Güneş, bu bölümde as takımda Tolga Zengin, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Ersan Adem Gülüm, Dusko Tosic, Atiba Hutchinson, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Jose Sosa, Olcay Şahan ve Mario Gomez'e şans verdi.

Çift kale maçta yedek takımda yer alan Ricardo Quaresma, çalışmanın başında orta yaptığı sırada sakatlık geçirdi. Sol arka adalesinde zorlanma olduğu öğrenilen Portekizli futbolcu, antrenmanı yarıda bıraktı.

Siyah-beyazlılarda ayrıca, bağırsak enfeksiyonu geçiren Ramon Motta idmana katılmazken, sakatlığı bulunan Veli Kavlak da çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.  

Beşiktaş, Lokomotiv Moskova maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.