ANKARA - Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) başkanlığına seçilen PTT Genel Müdürü Osman Tural, federasyonun eski yönetiminde de yer aldığını hatırlatarak, ''Ben profesyonel idareciyim. Bu görevlerde profesyonel idareci yanımın öne çıkacağını düşünüyorum. Tenis, sevdiğim bir spor dalı, aynı zamanda da hobim. İnsanlar severek yaptıkları işlerde başarılı olurlar. PTT genel müdürlüğü ve federasyon başkanlığı görevlerinin altından başarıyla kalkacağım'' diye konuştu.


Zaman zaman çocuklarıyla birlikte de hafta sonları tenis oynadığına değinen Tural, ''Ancak, ailede benim kadar düzenli tenis oynayan yok. Fakat bir yaşında torunum var. Artık onu tenisçi yapacağız diye karar aldık'' dedi.

PTT çalışanlarına tenis

PTT çalışanlarını tenise yönlendirmek için Ankara'daki Ahlatlıbel'e tenis kortu yaptıklarını belirten Tural, ''İnsanlara tenis sevgisini oluşturmak gerekiyor. Bir kez tenis oynayan, bu sporu bırakamaz. Ben futbol falan oynamıyorum. Öyle bir isteğim de yok. Tenise bulaştım ve devam ediyorum. PTT personeli için de bir kort yaptık. Burada yaz kursları açtık. Bu kurslar sayesinde tenise başlayan ve devam eden personel çocuklarımız var'' diyerek sözlerini tamamladı.