Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında yarın Moldovatemsilsici Zimbru ile karşı karşıya gelecek.

Başkent Kişinev'deki Zimbru Stadı'nda, TSİ 20.00'de başlayacak müsabakayı Sırbistan Futbol Federasyonundan Nenad Djokic yönetecek.

Karşılaşmada Djokic'in yardımcılıklarını Vladimir Jovanovic ve Milan Sutulovic yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Lazar Lukic olacak.

Akçay: Yüzde 100 hazır olduğumuz söylenemez

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın deplasmanda Moldova temsilcisi Zimbru ile 2. ön eleme turu ilk maçında karşılaşacak Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, geçen yıldan bugüne gelen anlayış ve standartları olduğunu, bunu sahaya yaymak için çalışacaklarını söyledi.

Başkent Kişinev'de kamp yapılan otelde maçla ilgili AA muhabirine konuşan Akçay, bu tip turnuvalarda skorun öncelik olduğunu belirtti. Akçay, "Karşılaşmada avantajlı durama geçecek hem taktiksel, hem de organizasyon açısından yol aldığımızı düşünüyorum. Yüzde 100 hazır olduğumuz söylenemez. Bizim geçen yıldan bugüne gelen anlayış ve standardımız var. Bunu sahaya yaymaya çalışacağız." diye konuştu.

Takıma yeni katılan oyuncuların belli bir kısmından faydalanamayacaklarını anlatan Akçay, şu ifadeleri kullandı:

"Geçen seneki kadronun büyük bir bölümünden faydalanmaya çalışacağız. Rakibimiz değerli bir takım. Bu yıl 8 oyuncusunu yenileyerek, gerek Avrupa Ligi'nde, gerekse kendi liginde hedef belirledi. Dolayısıyla zor bir müsabaka olacak. Birinci müsabaka sonrasında geriden gelip turu geçmiş olması ne kadar zor bir rakiple karşılaşacağımızı söylüyor. İki ayaklı müsabaka olması bu açından da önemli. İlk maçın dışarıda olması da bize sahamızda avantaj sağlayacak."