ANKARA - Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında konuk ettiği Antalyaspor'u 3-0 mağlup etti.

20. dakikada Vrsajevic sağ kanattan getirdiği topu ceza alanındaki Ndiaye'ye aktardı. Bu futbolcunun pasında Umar, yakın mesafeden topa vurdu. Kaleci Mbolhi meşin yuvarlağı çelmeyi başardı.

41. dakikada Osmanlıspor, ilginç bir golle öne geçti. Defansın hatalı pasında Umar ceza alanında kaleci Mbolhi ile karşı karşıya kaldı. Pozisyonda topa vurmakta geciken Umar, son çizgiye inerek meşin yuvarlağı altıpasa çıkardı. Antalyaspor defansındaki Celustka ile Diego'nun uzaklaştıramadığı topa ayak koyan Webo, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 

48. dakikada ev sahibi ekip farkı 2'ye çıkardı. Sol tarafta kazanılan serbest vuruşu kullanan Umar'ın ortasında topa iyi yükselen Webo, düzgün bir kafa vuruşuyla takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti: 2-0

90+1. dakikada Lawal'ın pasıyla ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Erdal Kılıçaslan'ın yerden düzgün vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 3-0

Osmanlıspor karşılaşmayı 3-0 kazandı. 

Bu arada, hakemler ve futbolcular, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sahaya ellerinde Türk bayrağı bulunan, Türk bayrağı tişörtü giymiş küçük çocuklar ve Türk bayraklı balonlarla çıktı.