ANKARA - Futbolculardan Uğur Demirok, geçen hafta Bursaspor karşısında ihtiyaçları olan önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Ligde lider durumda bulunan Beşiktaş ile zorlu bir maç oynayacaklarının altını çizen Uğur Demirok, "Belki Türkiye'nin en iyi oynayan takımı şu an da Beşiktaş. Birlikte hareket ediyorlar ve kısa paslarla içeri girmeye çalışıyorlar. Bunun bilincindeyiz, bu doğrultuda hazırlanıyoruz. Kolay bir maç olmayacak ama biz zoru seviyoruz" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş'tan çekiniyor musunuz?" sorusu üzerine 27 yaşındaki savunma oyuncusu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hiçbir çekincemiz yok. Daha önce de birçok kez oynadık ama dediğim gibi zorlu bir maç olacak. Zoru başardığınız zaman daha zevkli olur. Beşiktaş için kolay bir maç olmayacak. Buraya gelen her takım için ne kadar zorsa, Beşiktaş için belki bir kat daha zor olacak. Çünkü lider bir takım. Lidere karşı oynamak her zaman daha fazla motivasyon ve konsantrasyon gerektirir. Pazartesi günü bunu başaracağımıza inanıyorum."

"Gomez'i durduracağım"

Bu sezon 10 maçta görev yapan Uğur, siyah-beyazlı formayla ligde 11 kez rakip fileleri havalandıran Alman golcü Mario Gomez hakkında da iddialı konuştu.

"Gomez'i durdurabilecek misin?" sorusuna Uğur, "Durduracağız, tabii ki amacımız bu. Sonuçta o da etten kemikten bir insan" yanıtını verdi.

"Eğer Beşiktaş'a karşı bir çekincemiz olsaydı sahaya çıkmazdık"

Osmanlıspor'un Rumen milli futbolcusu Gabriel Torje ise pazartesi günü zorlu bir maçın kendilerini beklediğini ancak sahaya 3 puan için çıkacaklarını söyledi.

Torje, Beşiktaş'a karşı iyi hazırlandıklarının altını çizerek, "Her maçı kazanmak için oynuyoruz. Hedeflerimiz için her maçtan puan çıkarmamız gerekiyor. Eğer Beşiktaş'a karşı bir çekincemiz olsaydı sahaya çıkmazdık" ifadelerini kullandı.