BAD WALTERSDORF

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Avusturya'da futbol takımının kaldığı otelde düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş'ın futbolcu satarak para kazanan kulüp olmadığını vurgulayarak, "Oyuncularla beraber şampiyonluk hedeflemiş, taraftarlarını mutlu etmeye yönelmiş bir kulüp. Kar elde edip, taraftarlara para dağıtan kulüp değiliz. Nihai hedefimiz şampiyonluklar, UEFA şampiyonlukları" dedi.

Takım yapılanmasında adım adım gittiklerini belirten Fikret Orman, ekip düzenini bozmamak açısından 5 oyuncu alarak transferi tamamlamayı amaçladıklarını dile getirdi.

Aziz Yıldırım'a gönderme

Robin van Persie sorularına bir kez daha maruz kalan Fikret Orman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın söylemine ilginç bir karşılık verdi.

"Kim aldıysa o düşünsün" diyen Orman, Aziz Yıldırım'ın söylemi hakkında, "Aziz Bey'in bir üslubu var. Aziz Bey'in üslubunu 15-16 yaşlarında bıraktım" ifadelerini kullandı.

Veli'nin durumuna göre transfer

Transferde birinci hedeflerinin forvet pozisyonuna olacağını vurgulayan başkan Orman, sakatlığı bulunan Veli Kavlak'ın durumuna göre ön liberoya da oyuncu alabileceklerini bildirdi.

Fikret Orman, transferde ilk hedeflerinin forvet hattı olduğunu söylemesine rağmen isim vermekten kaçındı.

"Gökhan Töre, Oğuzhan ve Sosa'yı göndermeyeceğiz"

Fikret Orman, başka takımların gündeminde olduğu yönünde haberler çıkan futbolcuları Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup ve Sosa'yı göndermeyi düşünmediklerini açıkladı.

"Quaresma, bazı şeyleri zamanla idrak etti"

Başkan Orman, yeniden takıma kazandırdıkları Ricardo Quaresma'nın bazı şeyleri idrak ederek geldiğini söyledi.

Gökhan Keskin'e görev

Teknik direktör Şenol Güneş'in yanında bir sportif direktör olup olmayacağı sorusunu yanıtlayan Fikret Orman, deneyimli teknik adamın böyle bir talebinin bulunmadığını ancak oluşturdukları organizasyonun başına takımın eski oyuncusu Gökhan Keskin'i getireceklerini açıkladı.