Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonun 18. haftasındaki Gençlerbirliği maçında penaltı golü sonrasında takım arkadaşlarıyla sevincini paylaşırken sakatlanan ve yaklaşık 9 aylık zorlu bir dönemin ardından takıma dönen Çaykur Rizespor'un Kamerunlu forveti Leonard Kweuke, yaptığı açıklamada, kötü günlerin yavaş yavaş geride kaldığını söyledi.

Çaykur Rizespor camiasının sakatlık döneminde arkasında olduğunu ve bunun kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Kweuke, teknik direktör Hikmet Karaman ve ekibine, kulüp yöneticilerine, sağlık ekibine ve taraftara teşekkür etti.

Rize'de herkesin kendisini çok sevdiğini, kendisinin de Rize'yi sevdiğini vurgulayan Kamerunlu futbolcu, "Uzun uzmandır bu şehirdeyim ve buraya çok alıştım. Sezon sonunda sözleşmem biteceği için transferim konusunda başkanımızla konuştum. Menajerim konuyu takip ediyor. Sakatlıktan yeni çıktığım için ben daha çok futbola odaklanmış durumdayım ama şunu söyleyebilirim ki ilk önceliğim Çaykur Rizespor olacak." ifadelerini kullandı.

Başka hiçbir kulüp ile görüşmesinin söz konusu olmayacağını kaydeden Kweuke, "Ben kendimi yüzde yüz hazır hissetmiyorum. Bana sahip çıkan bir kulüp var ve takıma katkı yapmaya çalışacağım. Tekrar tam olarak hazır hale gelmek zorundayım. Burada olmaktan mutluyum. Transferle ilgili hocam ve başkanımızla görüştüm. Gün veremem ama iki hafta içerisinde sonuçlanacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu.