SİVAS

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ''Hakem hatalarına verecek puanlarımız kalmadı. Hepsini verdik. Bundan sonra onların hatalarıyla maç kaybetmek istemiyoruz'' dedi.

Çalımbay, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, hakem hatalarına değindi.

Kırmızı-beyazlı takıma yapılmayan hiçbir hata kalmadığını savunan Çalımbay, ''En son Avrupa çapında birçok maç yönetmiş deneyimli hakemimiz Fırat Aydınus ve yardımcıları çok büyük hatalar yaparak bizi Akhisarspor maçında çok mağdur duruma düşürdüler. Bütün hakemlerin aynı şeyleri yapmayacaklarına inanıyorum'' diye konuştu.

Telafisi olmayan maçlar oynayacaklarını dile getiren Çalımbay, ''Hakem arkadaşlarımız daha dikkatli olacaklardır. Hala kesinlikle korkum var. Kesinlikle hakem hatalarından bir sürü takımımız mağdur olacak. İnşallah, biz olmak istemiyoruz. Artık bıktık. Hakem hatalarına verecek puanlarımız kalmadı. Hepsini verdik. Bundan sonra onların hatalarıyla maç kaybetmek istemiyoruz. Daha dikkatli olmalarını bekliyoruz'' ifadesini kullandı. 

Çalımbay, teknik direktör olarak destek beklemediğini belirterek, şunları kaydetti:
''Benim tek istediğim şey bana destekten çok takımlarına destek çıksınlar. Takımlarının hakkını korusun, hakkını yedirmesinler. Herkesin bu takıma destek vermesi gerekiyor. Çünkü ben antrenörlük hayatımda bu kadar mağdur edilen bir takım görmedim. Onun için de burada herkesin bu takıma sahip çıkması lazım. Çünkü biz çok büyük haksızlığa uğruyoruz. Örneğin oynadığımız son 4 maçın 3'ünde de hakem hatalarına maruz kaldık. Biz de başkaları gibi sahalara gireriz. Başka şeyler de yaparız. Ama bizSivasspor camiası olarak hiçbir zaman efendiliğimizi bozmadık, saygınlığımızı da her zaman sürdürdük. Onların da bize saygı duymaları gerekiyor. Herkesin Sivasspor camiasına sahip çıkması gerekiyor.''