Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartallı Milli tekvandocu Bilgehan Çelik’i makamında kabul etti. Uluslararası OPEN turnuvasında şampiyon olan Çelik’i tebrik ederek, başarılarının devamını dileyen Başkan Altınok Öz, Kartal  Belediyesi olarak  spor ve sporculara destek verildiğini belirterek, Kartal’da tüm branşlardaki sporu desteklediklerinin altını çizdi. Başkan Altınok Öz, “Çocuklarımızın genç yaşta spora kazandırılması adına ilçede çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yelken yaz okulumuz, dağcılık kulübümüz, satranç ve Kartal Belediyespor olarak spor adına tüm çalışmaları destekliyoruz, desteklemeye de devam edeceğiz”dedi.
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 12 ülkenin katıldığı turnuvada üstün başarı sağlayarak şampiyon olan Kartallı Milli tekvandocu Bilgehan Çelik’i, Kartal Belediyespor’un sponsorluğuna dahil etti. Çelik, spor yaşantısına bundan sonraki turnuvalarda Kartal Belediye Spor çatısı altında devam edecek.
Milli tekvandocu Çelik, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e hem sponsorluk, hem de kendisine gösterdiği ilgi ve desteğe teşekkür etti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de, Milli tekvandocu Bilgehan Çelik’e satranç takımı hediye ederek, bundan sonraki spor yaşantısında başarılarının devamını diledi. (Şahin Varol)