Stat: Manisa 19 Mayıs.

Hakemler: Ali Palabıyık, Serkan Çimen, Nihat Samuk

Manisaspor: Volkan Babacan 5, Hikmet 6, Hüseyin 6, Benjamin 6, Hüsnü 5 (Dk. 82 Cem Sultan ?), Eray 5, Iwanskı 5 (Dk. 79 Murat Tosun ?), Bekir 5, Bülent 5, Murat Gürbüzerol 5, Kahe 5.

Samsunspor: Atilla 6, Kere 5, Turgay 6, Lokman 5, Ozan 5, Şenol 4 (Dk. 52 İlyas 4), Hakan Arslan 6, Erdem 6, Mehmet 5 ( Dk. 80 Ahmet ?), Musa 5 (Dk. 85 Şaban ?), Roberts 5.

Sarı kartlar: Dk. 47 Iwanskı, Dk. 88 Bekir (Manisaspor), Dk. 51 Mehmet, Dk. 89 Lokman, Dk. 90 Roberts (Samsunspor).



Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, "Bütün hazırlıklarımızı 3 puan üzerine yaptığımız bir maçtı. 2 maçlık galibiyet serisini devam ettirmek istiyorduk. Böyle maçlar riskli ve zor maçlardır. Rakip takımın iç saha karnesi ile dış saha karnesi birbirine eşit ve iyi bir takım. Zaman zaman golü bulamadığımız dakikalarda alabileceğimiz risk oranı artıyor. Az pozisyona girebilirsiniz ama bu tip maçlarda girdiğiniz pozisyonları değerlendirmeniz gerekir. Oyunun genelinde mücadeleden memnunum ama hücumda biraz daha üretken olabilirdik. Maçı çevirecek pozisyonlar yakaladık ama başaramadık. Yenemedik ama yenilmedik de. Artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Bizim için lig uzun" dedi.

Manisa'ya iyi futbol ve 3 puan için geldiklerini dile getiren Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Maalesef bizde fazla pozisyon üretemedik, rakip takım da fazla pozisyon bulamadı. Bugün taktiksel bir savaş oldu. Karşımızda diri bir Manisaspor vardı. İki yönlü ve pozitif futbol oynuyoruz. Ben oyuncularımı göstermiş oldukları mücadeleden dolayı canı gönülden kutluyorum. Biz iyi yoldayız, eksiklerimiz var. Bu eksiklerimizi her geçen hafta yok etmeye çalışıyoruz. Bir de golü bulabilsek, 3 puan ile tanışabilsek daha da iyi olacak ama inanıyorum ki bunu da başaracağız. Galibiyet aldıktan sonra çıkışa geçeceğiz inşallah. Haftaya bu galibiyeti seyircimize sahamızda tattırırız diye düşünüyorum" diye konuştu.

Sahadaki her iki takımın oyuncularını kutlayarak sözlerine başlayan Samsunsporlu oyuncu Mehmet Uğur Tülümen, "Sahada çok iyi bir mücadele vardı. Pozisyon olarak zayıf bir maçtı fakat her iki takımda çok iyi mücadele sergiledi. Bazı pozisyonlarda final paslarını atamadık. Bu ligde iyi oynayan takımlardan bir tanesiyiz ama sonuca yansıtamıyoruz. Bir galibiyet aldıktan sonra inşallah her şey çok daha güzel olacak" şeklinde konuştu.

Sahada çok iyi bir mücadele olduğunu belirten Samsunsporlu bir diğer futbolcu İlyas Yılmazer, "Yaptığımız mücadeleyi maalesef oyuna yansıtamadık. Aslında çok iyi oynayan bir ekibiz. İnşallah bir galibiyetten sonra seriye bağlayacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber : MELİHCAN DURMAZ/MANİSA

Bir hafta boyunca bu maça çok iyi hazırlandıklarını kaydeden Manisasporlu oyuncu Cem Sultan, "3 puan hedefliyorduk. 3 puanı aldığımız takdirde ligde ilk 2'ye girecektik. İstediklerimizi zaman zaman sahaya yansıttık ama kimi zamanda oyun disiplinini kaybettik. Yine de bir puan kötü değil. Ligde yenilmemek önemli. Bunu sağlıyoruz gerçekten. Şuana kadar bir mağlubiyetimiz var. Genel olarak kötü değildik ama istediklerimizin tamamını yapamadık" açıklamasında bulundu.

Maça çok iyi başladıklarını ifade eden Manisasporlu genç oyuncu Hüsnü Başkurt, "Bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik netice lehimize olurdu. Fakat istediklerimizi yapamadık. Artık önümüzde Bolu maçı var. Bu maça da en iyi şekilde hazırlanıp 3 puan almak istiyoruz" yorumunu yaptı.