LONDRA - Londra Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi tekvando branşında temsil edecek olan Bahri Tanrıkulu, Servet Tazegül ve Nur Tatar, madalya için umutlu konuştu.

Bahri, Servet ve Nur, AA muhabirine yaptıkları açıklamada, Türkiye'ye madalya ile dönmeyi hedeflediklerini söylediler.
Londra'da artı 80 kiloda mücadele edecek olan Bahri Tanrıkulu, hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu belirterek, ''Bu benim için son olimpiyat. İnşallah burada hedefim olan olimpiyat şampiyonluğuna ulaşmak istiyorum. Benim müsabakam son gün. İnşallah ülkemiz o güne kadar çok madalya alır, son gün de ülkemi ben güldürürüm'' ifadelerini kullandı.

-Servet, 3'ü bir yerde yapmak istiyor-

Daha önce dünya ve Avrupa şampiyonluğu bulunan 68 kilo sporcusu Servet Tazegül ise boynuna olimpiyat altın madalyasını da geçirmek istiyor.
Servet Tazegül, olimpiyatlara iyi bir şekilde hazırlandıklarını anlatarak, ''Dünya, Avrupa şampiyonluğum var, eksik olan bir olimpiyat şampiyonluğu. Olimpiyat madalyam var ama şampiyonluğum yok. Onu da burada inşallah şampiyon olup tamamlayacağım'' şeklinde konuştu.

-Nur Tatar:''İyi hazırlandık''-

Kadınlar 67 kiloda mücadele edecek olan Nur Tatar da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, Londra'da ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Nur Tatar, emeklerinin karşılığını almak istediklerini belirterek, ''Hedefimiz madalya ve almak için de sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Ülkemize madalya ile dönmek istiyoruz'' dedi.