İSTANBUL - Spor Toto Süper Lig'de dün sahasında Elazığspor'u 4-0 yenen Kasımpaşa, 10. kez mücadele ettiği ligdeki en farklı galibiyetine imza attı.

Teknik direktör Shota Arveladze yönetimindeki Kasımpaşa, ligin 7. haftasında konuk ettiği Elazığspor karşısında kendi lig tarihi açısından tarihi bir skor aldı.

Geçen sezon ligi 6. sırada bitirerek tarihinin en iyi derecesini elde eden lacivert-beyazlılar, savunma oyuncuları Ryan Donk (2), Barış Başdaş ve Scarione'nin golleriyle Elazığspor'u 4-0 yenerek hem 3 puanı hanesine yazdırdı hem de ligdeki en farklı galibiyetini elde etti.

Daha önce 1959 yılında Adalet'i, 1962'de İzmirspor'u, 2010'da Gaziantepspor'u ve geçen sezon da Elazığspor'u 3-0 ile geçen Kasımpaşa, 2009-2010 sezonunda da Ankaraspor'a karşı iki kez hükmen aynı skoru almıştı. Lacivert-beyazlılar, deplasmandaki en farklı galibiyetini de yine Elazığspor'a karşı elde etmişti. Kasımpaşa geçen sezon Uche'nin goleriyle Elazığ deplasmanından 3-0 galip ayrılmış ve tarihinin en farklı dış saha galibiyetine ulaşmıştı.