İSTANBUL 

Ligde geçen hafta Antalyaspor'u mağlup eden lacivert-beyazlı takım, yarın da kazanarak galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. Kasımpaşa, sezonun ikinci yarısına kötü başlamasına rağmen son haftalarda toparlama sinyalleri verdi. Lacivert-beyazlı takım, ligin son 3 haftasında 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 6 puan aldı. Sahasında Eskişehirspor ve Antalyaspor'u 2-1'lik skorlarla yenen Kasımpaşa, deplasmanda ise Çaykur Rizespor'a 2-0 mağlup oldu.

Medicana Sivasspor ile Kasımpaşa, yarın saat 19.00'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak. Mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Sakat Eren Derdiyok, oynamayacak

Lacivert-beyazlı takımda sol bacak arka adalesinde sakatlığı olan Eren Derdiyok, Medicana Sivasspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Bu oyuncunun yanı sıra David Pavelka, Kubilay Akyüz ve Aydın Yılmaz da sakatlıkları nedeniyle yarınki maçta görev alamayacak. 

Deplasmanda galibiyete hasret

Kasımpaşa, son lig maçlarında deplasmanda kazanamıyor. Lacivert-beyazlılar, 85 gündür dış sahada galibiyet elde edemedi.

Süper Lig'deki son dış saha galibiyetini 19 Aralık 2015'te Mersin İdmanyurdu'nu 2-1 yenerek alan lacivert-beyazlı ekip, bu maçın ardından deplasmandaki karşılaşmada 2 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.