İSTANBUL - Geçen hafta Medical Park Antalyaspor'a deplasmanda 3-2 kaybeden lacivert-beyazlılar, ligde son sıralardan kurtulma çabası veren rakibi karşısında galip gelerek, ilk 4 sıradaki yerini korumak istiyor.

Haftaya 43 puanla 4. sırada giren Kasımpaşa, bu sezon iç sahada oynadığı son 5 maçını da kaybetmedi. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılamayı deplasmanda Kasımpaşa, Özer Hurmacı ve Djalma'nın golleriyle 2-0 kazandı.

Lacivert-beyazlılar, Bursaspor maçında yaşanan taraftar olayları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan aldığı 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezasını Ege temsilcisine karşı çekecek. Akhisar Belediyespor maçını tribünde sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocuklar seyredebilecek. Kasımpaşa, ligin 2. haftasında da kendi sahasında geçen yıldan kalma cezası nedeniyle kadın ve çocukların önünde oynamış ve Kardemir Karabükspor'u 2-1 mağlup etmişti.

Kasımpaşa'da sakatlıkları bulunan Djalma Campos ve Elyasa Süme, Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyecek.

 Trabzonspor karşısında geçtiğimiz hafta Gekas'ın golüyle çok kritik bir galibiyete imza atan Akhisar Belediyespor ise Kasımpaşa'yı yenerek ligde kalma umutlarını artırmayı amaçlıyor. Ege temsilcisinin geride kalan 28 haftada 29 puanı bulunuyor.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Tolga Özkalfa yönetecek.