ROMA - İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'un transfer etmek istediği Galatasaray'ın Hollandalı oyuncusu Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, tecrübeli futbolcunun İtalya'ya dönmekten mutlu olacağını belirtti.

İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden La Gazzetta dello Sport'ta "Wes, İtalya'yı istiyor" başlığıyla çıkan haberde, 30 yaşındaki futbolcunun menajeri Albers'in açıklamalarına yer verildi.

Gazetenin haberinde İtalyan kulübünün Sneijder transferinde işi sıkı tuttuğunu ancak bu transfer için daha zaman gerektiğine dikkat çekilirken, Sneijder'i Torino'ya getirmek için resmi görüşmelerin dün başladığı ifade edildi.

Haberde görüşlerine yer verilen Sneijder'in menajeri Albers, "İtalya'ya dönmekten mutlu olur ama kulüplerin anlaşmasını beklemek durumundayız. Sneijder, İtalya'ya dönmekten memnun olur çünkü orası, onun en iyi zaferlerini kazandığı yer" dedi.

Juventus ile Sneijder'in iletişim halinde olduğu vurgulanan haberde, bu transferin gerçekleşmesi için esas konunun iki kulübün anlaşması olduğu, sarı-kırmızılı ekibin Sneijder'i satmak isteyebileceği ancak taraftarının tepkisinden çekindiği aktarıldı.

La Gazzetta dello Sport'un haberinde, Juventus'un bu transferde ciddi olduğu ancak 20 milyon avro bedelle serbest kalabilecek oyuncu için bu fiyatı ödemeyi istemediği kaydedildi.