MANİSA

Spor Toto Süper Lig'de, Akhisar Belediyespor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ilk yarısı konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
Müsabakaya baskılı başlayan Akhisar Belediyespor, ilk bölümde daha fazla rakip alanda gözüktü. Holmen ile 23. dakikada bir gol bulan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ilk yarının bitimine kadar bu üstünlüğünü korudu.
23. dakikada konuk ekip 1-0 öne geçti. Doka'nın aktardığı topla ceza alanı önünde buluşan Holmen'in attığı şutta yerden de seken meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1.
39. dakikada Sertan'ın aktardığı topla ceza alanı dışında topla buluştuktan sonra kaleciyle karşı karşıya kalan Bruno'nun vuruşunda top ağlara gitmesine rağmen pozisyon ofsayt olduğu için geçerlilik kazanmadı.
Karşılaşmanın ilk yarısı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 57. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Ani gelişen İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Holmen'in topuna Sonko müdahale edemeyince, meşin yuvarlak Ömer Can'ın önüne geldi. Kaleci Oğuz ile karşı karşıya kalan Ömer Can'ın yerden pasında Webo meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-2.
66. dakikada Doka'nn verdiği pasla sol kanatta topla buluşan Ömer Can'ın yaptığı ortada ceza alanı içinde Webo'nun bekletmeden vuruşunda, meşin yuvarlak bir kez daha ağlarla buluştu: 0-3.
89. dakikada Taner'in sol kanattan yaptığı ortada topla buluşan Webo, takımının dördüncü, kendisini 3. golünü kaydetti.
Karşılaşma, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 4-0 üstünlüğüyle sona erdi.

MANİSA