ANKARA - Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun (TMF) yarış takviminde yer alan Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 2. ayak yarışı, 20-21 Nisan tarihlerinde, Antalya'nın Kemer ilçesinde yapılacak.

Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından hazırlanan Kuzdere yarış parkurunda düzenlenecek yarışta E1, E2, E3 ve EH sınıflarında yarışçılar, parkurda tecrübe, bilgi ve becerilerini ortaya koyacak. Kemer'deki yarışa çeşitli bölgelerden 120'nin üzerinde yarışçının katılması bekleniyor.

Türkiye’nin en iyi motosiklet yarışçılarını biraraya getirecek olan yarışta pilotlar, izleyenlere de ekstrem parkurunda heyecan dolu bir gün yaşatacak. Kemer Enduro Parkuru, çam ağaçlarıyla çevrili, atlama rampaları, kaya geçişleri ile uzun düzlüklerin yer aldığı ve yüksek kondisyon isteyen bir yarış parkuru olarak dikkat çekiyor.

İzleyenlere kolayca ulaşım imkânı sağlayan ve özel seyirci etaplarının da bulunduğu yarış parkurunda Türkiye'nin dört bir yanından gelen yarışçılar, Kemer'in muhteşem doğasının içinde kıyasıya mücadele edecek. Her çeşit zemin yapısına sahip parkur, yarışçılara ve seyircilere doyumsuz bir enduro heyecanı da yaşatacak.

Kemer'deki yarış, 20 Nisan Cumartesi günü, saat 13.00'te yapılacak Süper Test ile başlayacak ve 21 Nisan Pazar günü saat 11.00'de start alacak. Yarış, saat 17.00'deki ödül töreniyle sona erecek.

-ikinci heyecan Sakarya'da-

Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın ilk ayak yarışı, 20-21 Nisan tarihlerinde, Sakarya'nın Akyazı ilçesinde yapılacak.
Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) yarış takviminde yer alan Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın açılış yarışı, Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bulunan Kenan Sofuoğlu Pisti'nde düzenlenecek. Dünya standartlarına sahip Kenan Sofuoğlu Pisti'nde koşulacak Süpermoto Şampiyonası'nda yarışçılar, bin 300 metre uzunluğundaki pistte mücadele edecek.
Birbirinden değişik viraj alma teknikleriyle sporcuların yeteneklerini ön plana çıkaran yarışlar, 20 Nisan Cumartesi günü teknik kontrollerin ardından sıralama antrenmanlarıyla başlayacak. Şampiyonada yarışlar, 21 Nisan Pazar günü yapılacak.