İSTANBUL  - Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'de dün Kardemir Karabükspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçtan dolayı çok üzüldüklerini söyledi.
BJK Akatlar Spor Salonu'nda, siyah-beyazlı kulüpte 25 ve 50. yıllarını dolduran üyelere mazbatalarını vermek için düzenlenen törenden önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fikret Orman, hakem hatalarından şikayetçi oldu.
Kardemir Karabükspor karşısında kendi sahalarında 2-0 öndeyken, sahadan 1 puanla ayrılmalarına üzüldüklerini ifade eden başkan Orman, şöyle konuştu:
''Hepimiz çok üzüldük. Bu bir futbol maçı, her skor olabilir. Ama Beşiktaş gibi bir takımın kendi evinde 2-0 öndeyken, rakibi de 10 kişi kalmışken böyle bir skor alması üzücü. Ben, genel itibariyle hakemler hakkında konuşmuyorum, ama hakem hataları da bizi gerçekten üzüyor. Sıkıntı oluşturuyor. Hep iyi niyetli olduklarını, bilerek yapmadıklarını düşünüyorum. Her hata da maalesef bizim maçlarımızda oluyor. Sinirli olarak başka ifadeler kullanmak istemiyorum.''

-''Hakemlerin her maçta hassas olması gerekiyor''-

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp'in Beşiktaşlı olduğunun hatırlatılması üzerine başkan Orman, şunları kaydetti:
''MHK her maçla ilgili hassas olmak zorunda. Öyle olduğunu da umuyorum. Bizim maçlarda biraz fazla hata oluyor. Bu da hem ben de, hem de camiamızda farklı anlamalara neden oluyor. Ben hep söylüyorum, bu hakemler bizim hakemlerimiz. Bu hakemlerle bu lig bitecek. Yoksa bunun dışında art niyetli olmadıklarını düşünüyorum. Hep bizim maçlarda olması da herkesin kafasında soru işareti oluşturuyor.''

-Beşiktaş'ta izin-

Spor Toto Süper Lig'de dün sahasında Kardemir Karabükspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta futbolcular günü izinli geçiriyor.
Beşiktaş, 21. haftada deplasmanda Sanica Boru Elazığspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın gerçekleştirilecek antrenmanla başlayacak.