İSTANBUL

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına maçla ilgili değerlendirme yapan Akhisar Belediyespor'un kaptanı Bilal Kısa, son bölümde hakemle yaşadığı diyaloğu, şu şekilde anlattı:

"Biz golü attıktan sonra bir laf söyledi ama o an maçın gerginliğiyle söylediğini tahmin ediyorum. Art niyet asla aramıyorum. 'Delikanlı gibi oynayın' dedi. 89. dakikada golü atmamız ve bir an önce Fenerbahçe'nin santra yapıp başlamasından dolayı söylediğini tahmin ediyorum. Gol sevincindeyken söyledi. Ben de 'Delikanlı gibi oynuyoruz' dedim sadece. Fazla uzatamazsın, maç devam ediyor. Ben art niyet aramıyorum. Taraftar baskısı hakemin üzerinde maalesef etkili oluyor, bunu görüyoruz."

Akhisar Belediyesporlu futbolcu, maçta hakem kararlarına itirazlarla ilgili de "Her iki takıma da hakemin bazı kararlarını yanlış verdiğini söyleyebiliriz. Fenerbahçeli futbolcular da aynı şeyi söyleyebilir. 90 dakikaya baktığımızda ufak tefek hatalar tabii ki oluyor. Maça etki eden bir pozisyon yoktu, hakem açısından. Hakem iyi bir maç yönetti" değerlendirmesini yaptı.

Bu arada Bilal yayıncı kuruluş Lig TV'ye yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli taraftarlardan alkış beklediklerini belirterek, "Fenerbahçe'yi geçen sezon şampiyon olduğunda alkışlamıştık. Biz onları alkışlıyorsak onların da bizi alkışlaması gerekirdi. Biz çıkarken alkışlamalarını beklemiştik açıkçası ama göremedik" şeklinde konuştu.