İSTANBUL

Bir eğlence mekanında sabaha karşı silahla yaralanan Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, ameliyat edildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Töre'nin sağ omuz bölgesinden başarılı bir operasyon geçirdiği, ameliyatı futbol A takım doktoru Ertuğrul Karanlık'ın da takip ettiği bildirildi.

Gökhan Töre'nin 23 Nisan Çarşamba günü hastaneden taburcu edileceği kaydedildi.

Bu arada Beşiktaşlı futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler, bir eğlence mekanında sabaha karşı silahla yaralanan siyah-beyazlı futbolcu Gökhan Töre ile kulüp iletişim departmanı sorumlusu Can İpekçi'yi, hastanede ziyaret ettiler.

Çağlayan'daki Florence Nightingale Hastanesi'nde tedavisi süren Gökhan Töre ile İpekçi'ye, takım arkadaşları Tolga Zengin, Oğuzhan Özyakup, Kerim Frei, Mustafa Pektemek, Necip Uysal, Jermaine Jones, Ersan Adem Gülüm, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, siyah-beyazlı yöneticiler Ahmet Kavalcı, Ahmet Ürkmezgil, Deniz Atalay, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve A Milli Futbol Takımı eski teknik direktörü Abdullah Avcı ziyarette bulundu.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki arkadaşlarının başına talihsizlik geldiğini belirterek, "Ciddi bir durumları yok ve büyük ihtimalle yarın taburcu edilecekler. Önemli bir olay yok ama Allah korumuş. Allah ailelerine, Beşiktaş camiasına bağışlamış. Yaralandıkları ve yaşadıkları olay, ciddi boyutlarda. Biraz yana denk gelse daha farklı şeyler olabilirdi. Bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için dua ediyoruz. Şu anda ikisi de iyi" diye konuştu.

Bilic: "Hepimiz şok olduk"

Beşiktaş Teknik Direktör Slaven Bilic de ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "Bu sabah gelen haberle hepimiz şok olduk. Ben hala şoktayım ve şaşırmış durumdayım" dedi.

Gökhan Töre ve Can İpekçi'nin çok önemli birer parçaları olduğunu aktaran Bilic, "Buraya gelip onları ziyaret ettik. Çok şükür ki iyi durumdalar. Çok basit olmasa da çok da zor olmayan birer operasyon geçirecekler. Bir an evvel buradan çıkıp aramıza katılmaları için dua edeceğiz. Çok üzücü bir olay yaşadık. Umarım bir an evvel aramıza katılacaklar" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın kaptanı Tolga Zengin ise "Gayet iyi durumdalar. Kurşunun çıkarılmasıyla ilgili küçük bir operasyon geçirecekler. Talihsiz bir durum" şeklinde görüş belirtti.

Gökhan Töre ve Can İpekçi'nin akşam saatlerinde ameliyata alınacakları belirtildi.