ANKARA

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Metin Diyadin ve teknik ekibi katıldı.

Diyadin, törenden önce yaptığı konuşmada profesyonel futbol hayatına başlayıp 10 yıla yakın futbol oynadığı, 6 yıl da takım kaptanlığı yaptığı kırmızı-siyahlı kulüpte, teknik direktörlük görevine getirilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Farklı bir takım oluşturmak istediklerini, bunu yaparken de Gençlerbirliği'nin alt yapısındaki tüm futbolculara önem vereceklerini belirten Diyadin, bu oyuncuları kadrolarına katacaklarını ifade etti.

Başkent ekibinin ana kadrosundaki oyuncu sayısını artırmak istediklerini ifade eden Diyadin, "Özellikle ofans bölgesine 2-3 oyuncu takviyesi yapmak istiyoruz, bu oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor. Bunu yaptığımız takdirde, geçen yıllara nazaran daha farklı bir Gençlerbirliği sahada olacaktır" diye konuştu.

Gençlerbirliği'nin, son yıllarda ligde yukarı sıralarda yer alamadığını hatırlatan Diyadin, ligde kalmayı başarı olarak saymadığını kaydetti. Diyadin, "Amacım, kulübe farklı bir ivme kazandırmak. Bunun için heyecanım var ve bunu yapmak için buradayım" ifadelerini kullandı.

Kulüp başkanı İlhan Cavcav da, Diyadin'in Gençlerbirliği'nin geçmişinde hem futbolcu hem de antrenör olarak farklı bir yeri olduğunu vurgulayarak, "Teknik direktör seçimi, sadece Gençlerbirliği için değil, tüm kulüpler için çok önemli bir olay. Kulüp olarak, Metin Diyadin ve ekibine elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız" şeklinde konuştu.

Diyadin'in transfer listesinde yer alan oyuncularla görüşmelerinin sürdüğünü, bazılarıyla da anlaşmak üzere olduklarını söyleyen Cavcav, şimdiye kadar yaptıkları transferlerin genç isimler olduğunu ve ana kadrolarını güçlendirmek istediklerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından taraflar sözleşmeyi imzaladı.