İSTANBUL - Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kazandıkları 3 kupanın kendilerine yetmeyeceğini, bunlara yenilerini ve daha iyilerini eklemeleri gerektiğini söyledi.

Galatasaray Futbol Takımı, gerçekleştirdiği antrenmandan önce, geçen sezon kazanılan Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası ile bu sezon başında alınan TFF Süper Kupa'yla basın mensuplarına ile poz verdi. Takımın ardından 3 kupa ile basın mensuplarına poz veren Hamzaoğlu, ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Geçen sezon takımı İtalyan teknik adam Cesare Prandelli'den devraldığında zor şartlar olduğunu belirten Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

"En çok emek harcayan oyuncularımı tebrik ediyorum. Onların emekleri sayesinde bizler de bu gururu yaşıyoruz. Yola çıktığımızda bunların hayalini kurduk ama kolay olmayacağını biliyorduk. Sonunda hedeflediğimiz 3 kupayı da müzemize getirdik. 'Hedefler ulaşıldıkça uzaklaşır ve zorlaşır' diye bir laf vardır. Bugün 3 kupa ile bir fotoğraf veriyoruz ama bu bize yetmeyecektir. Mutlaka bunlara yenilerini ve daha iyilerini eklememiz gerekecek. Biz de bu bilinçle çalışmalara devam edeceğiz. Takımımızın ve Galatasaray camiasının daha iyi başarıları yakalayacağına inanıyorum."

"İnşallah Ozan Tufan'ı aramızda görürüz"

Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor'dan ayrılmak istediğini ifade eden Ozan Tufan ile ilgili görüşmelerin sürdüğünü aktardı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı ile Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in görüştüğünü vurgulayan Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

"Ozan Tufan ile ilgili başkanlar görüşüyor. Henüz daha bitmiş değil. İnşallah Ozan'ı da aramızda görürüz ama rakamlar yüksek olduğu sürece bu transfere ben de onay veremem. Her şeyin bir değeri var. Bunun üstünde transfere veya harcamaya karşıyım. Kulübümüz de bu yolu izlemeyecektir. Takas olabilir. Oradan gelecek isteklere göre biz de düşünebiliriz."

"Melo son kararını cuma gününe kadar verecek"

Hamzaoğlu, takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan Brezilyalı oyuncu Felipe Melo'nun son kararını iki gün içinde vereceğini söyledi.

Sezon planlamasını Melo yokmuş gibi yaptıklarını kaydeden Hamzaoğlu, "Melo son kararını cuma gününe kadar verecek. Bizle ya da bizsiz yoluna devam edecek. Zaten biz her türlü hazırlığımızı o gitmek istediği için Melo yokmuş gibi yaptık. Dolayısıyla Melo aramızda kalırsa ekstra bir oyuncumuz daha olmuş gibi yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.